Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

The Guardian: Busuļa izpildītā dziesma ir sliktākā Eirovīzijā

Respektablā Lielbritānijas laikraksta “The Guardian” portāla Guardian.co.uk  izklaides sadaļas redaktors Pols Makiness (Paul MacInnes) izveidojis pārskatu par “Muļķīgākajām Eirovīzijas dziesmām”, un īpaši skarbu vērtējumu izpelnījusies Intara Busuļa izpildītā dziesma “Probka”, ko izklaides industrijas speciālists nosaucis par “sliktāko dziesmu visā konkursā”.

“Noskatieties šo video, kamēr varat, jo, visticamāk, šī nesakarīgā un savdabīgi neskanīgā dziesma sestdienas finālā neiekļūs,” raksta P.Makiness, un turpina: “Šis ir poētisks stāsts par vīrieti, kurš iestrēdzis starp “četrriteņu metāla kastēm”- sastrēgumā -, un ierauga sievieti, kas lēkā pāri automašīnu jumtiem, un iemīlas viņā. Vismaz man šķiet, ka tā tas ir domāts, grūti izsekot, jo priekšnesums ir draņķīgs pats par sevi. Turklāt, tā kā nav pat komēdijas elementu, kas to attaisnotu, šī ir sliktākā dziesma visā konkursā, ar video, kura noslēguma kadros redzams Leonardo da Vinči Vitrūvija cilvēks”.

Tiesa  gan, ne īpaši glaimojošus vārdus P.Makiness veltījis arī savas dzimtās Lielbritānijas pārstāvei Džeidai, minot, ka "ja citas valstis sūta savus labākos mūziķus, tad mēs esam aizsūtījuši kāda pat ne īpaši populāra talantu šova pārstāvi".

Par spīti iznīcinošajai kritikai, no P.Makinesa "muļķīgāko dziesmu" izlases finālā startēs arī armēnietes Inga un Anuša, kā arī Rumānijas pārstāve Elena. Tiesa gan, aiz līnijas palika viņa īpaši izceltie Baltkrievijas, Čehijas un Maķedonijas pārstāvji.

Latvijas pārstāvis Intars Busulis piedalīsies otrajā Eirovīzijas pusfinālā 14.maijā. Otrajā pusfinālā Latvija piedalīsies balsojumā, un Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja balsot par dziedātājiem no sekojošām valstīm: Horvātija, Īrija, Serbija, Polija, Norvēģija, Kipra, Slovākija, Dānija, Slovēnija, Ungārija, Azerbaidžāna, Grieķija, Lietuva, Moldova, Albānija, Ukraina, Igaunija un Nīderlande.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO

Noskaties Intara Busuļa izpildītās dziesmas "Probka" oficiālo Eirovīzijas video

Paul MacInnes, The Guardian.co.uk

Watch this while you can, because there's a fair chance that this rather incoherent and singularly tuneless affair won't make it to Saturday's final. It's a poetic tale of a man caught in a line of "four-wheeled steel boxes" – a traffic jam – who spots a woman leaping over the car roofs, and falls in love. At least I think that's what it is. It's difficult to follow. As is the grunge-ish number itself. All in all, without even comedy rapping to redeem it, this is the worst song in the entire competition, with a video that (naturally) ends on a shot of Leonardo's Vetruvian man.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja