Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tiek pārcelts festivāls Windstream un citi orķestra Rīga līdz 14. aprīlim paredzētie koncerti

Pamatojoties uz Ministru Kabineta Krīzes vadības padomes sēdes lēmumu par ārkārtas stāvokļa izsludināšanu Latvijā līdz šī gada 14. aprīlim un jaunāko Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PATC) ziņojumu, tiek pārcelts festivāls Windstream un citi orķestra Rīga līdz 14. aprīlim paredzētie koncerti, informēja orķestra pārstāvji.

Minētajā ārkārtas situācijas periodā nenotiks neviens orķestra Rīga rīkotais koncerts un orķestra administrācija kopā ar biļešu tirdzniecības platformu Biļešu paradīze strādā pie iegādāto biļešu pārcelšanas sistēmas. Jaunākajā PATC ziņojumā norādīts, ka pasākuma pārcelšanas gadījumā iegādātās biļetes derīgas uz pārceltā koncerta datumu, bet tikai pasākuma atcelšanas gadījumā par klientu iegādātajām biļetēm tiks atgriezta nauda.

Orķestris Rīga radis iespēju pārcelt festivāla Windstream atklāšanas koncertu (no 20. marta uz 2. oktobri) un koncertu Pjacolla Parīzē (no 1. aprīļa uz 7. oktobri), saglabājot koncertu programmas, dalībniekus un, kas būtiski, to norises vietas. Tāpēc biļetes atkal pieejamas pārdošanā, bet iepriekš iegādātās biļetes uz koncertiem Windstream atklāšanas koncerts un Pjacolla Parīzē būs derīgas uz pārcelto koncertu datumiem. Balstoties uz jaunāko PATC ziņojumu, nauda par atgrieztajām biļetēm netiks atmaksāta, bet iespēju robežās tiks piedāvāts apmeklēt citu pasākuma organizatora koncertu.

Orķestrim Rīga izdevies nodrošināt arī koncerta V. A. Mocarts – Rekviēms pārnesi no Lielās Piektdienas 10. aprīlī uz 25. augustu. Diemžēl, tā kā koncertam tiek mainīta norises vieta – no Rīgas Sv. Jāņa baznīcas uz Rīgas Domu, iegādātās biļetes nav iespējams saglabāt un attiecināt uz pārceltā koncerta norisi. Tāpēc šajā gadījumā pasākuma statuss tiek definēts kā atcelts un klausītāji tiks aicināti tās iegādāties atkārtoti, bet naudas atgriešanas procedūra notiks šādā kārtībā: a)  Ja biļetes iegādātas interneta veikalā www.bilesuparadize.lv, iegādāto biļešu nauda to nominālvērtībā, tiek reversēta trīs darba dienu laikā uz biļešu pircēja bankas kontu, bez klienta pieprasījuma; b) Biļešu paradīze kasēs iegādātās biļetes pret naudu biļetes nominālvērtībā var atgriezt jebkurā Biļešu paradīze kasē norādītajos darba laikos, ņemot vērā, ka darba laiki var mainīties sakarā ar ārkārtas situāciju valstī.

Komunistiskā genocīda upuru piemiņai veltīts koncerts Agnus Dei, kura norise bija paredzēta 25. martā Rīgas Domā, un festivāla Windstream koncerts 13. aprīlī – Otrajās Lieldienās – tiek pārcelti uz nākamo koncertsezonu. Informācija par koncertu norisi tiks precizēta.

Sekojiet jaunumiem mājaslapā www.orkestris.riga.lv un sociālajos tīklos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja