Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valmierā aicinās dejot pasākumā Gold & Cold party '08

Šī gada 2.maijā Valmierā, Vidzemes Olimpiskā Centrā, pirmo reizi notiks Vidzemē vēl nebijis, grandiozs mūsdienu house mūzikas pasākums "Gold & Cold party '08". Pasākums būs unikāls, jo līdz šim Valmierā tik vērienīga pasākuma nav bijis – tas izcelsies ar Latvijā slavenu mākslinieku uzstāšanos, kā arī ar to, ka pasākumā uzstāsies Itālijas klubu mūzikas zvaigzne Alex Gaudino.

Pasaulē un arī Latvijā pazīstamais dīdžejs Alex Gaudino (www.alexgaudino.com), kura pazīstamākais singls "Destination Calabria" 2007. gadā iekaroja visus pasaules deju mūzikas topu virsotnes, ir piekritis uzaicinājumam kļūt par aizraujošā deju mūzikas pasākuma īpašo viesi un Latvijā pirmo reizi viesojas tieši Valmierā, Vidzemes Olimpiskā Centra daudzfunkcionālajā hallē.

Vakara gaitā deju mūzikas cienītājus ir paredzēts nodrošināt ar iespaidīgu, vairāku stundu saviļņojošu house mūziku, piesaistot Latvijas mēroga lielākās deju mūzikas zvaigznes, kā DJ Bogdan Taran (2007. gada labākais Latvijas dīdžejs) un DJ Kaspar Kondrat, kuri atbalstīs itāļu zvaigznes uzstāšanos Vidzemes Olimpiskajā Centrā. Savukārt no lokālā mēroga dīdžejiem apmeklētājus priecēs un saviļņos iespējams labākais, vietējais DJ Bazis (Multiklubs). Apmeklētājus ar karstasinīgām dejām izklaidēs arī labākais Go Go duets Baltijā, kā arī interesantus priekšnesumus sniegs profesionālas dejotājas no kustību studijas "ES".

Pirmās 1000 biļetes par īpašu cenu no šodienas var iegādāties Vidzemes Olimpiskā Centra (www.voc.lv) un Biļešu servisa kasēs (www.bilesuserviss.lv). Biļešu skaits ir ierobežots.

Vairāk informācijas oficiālajā mājas lapā: www.goldandcold.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja