Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vasarā Viļņā uzstāsies Robijs Viljamss

Viņģa parkā Viļņā, 16. augustā, Eiropas koncerttūres ietvaros ar vienīgo šovu Baltijā uzstāsies britu mūziķis Robijs Viljamss, pavēstija koncerta pārstāvis Kristaps Kārkliņš

Turnejas The Heavy Entertainment Show ietvaros Robijs Viljamss (Robbie Williams) sniegs iespaidīgu un izklaidējošu šovu savās labākajās tradīcijās.

Koncerttūres laikā mūziķis uzstāsies 18 valstīs un sniegs 29 koncertus.

Jaunā The Heavy Entertainment Show turneja sekos tāda paša nosaukuma albumam, kas ir jau vienpadsmitais mūziķa studijas ieraksts. Pirmais singls Party Like a Russian tika izdots septembra beigās un tā tapšanā piedalījies arī Latvijas vīru koris Gaudeamus - dziesma tika ierakstīta pagājušā gada aprīlī, kad dziedātājs viesojās Rīgā, lai sniegtu koncertu Arēnā Rīga.

Robijs Viljamss tiek dēvēts par vienu no labākajiem izklaidētājiem. Ikviens viņa šovs ir svētki un pozitīvā huligāna tēls ir kļuvis par viņa vizītkarti.

Britu laikraksts Daily Star par jauno albumu un turneju raksta: “Neuztraucieties, vienīgā “smagā” lieta šajā darbā ir Robija attieksme - dziesmu lirikas ir piesātinātas ar melno humoru , mūzikas taktis lido visdažādākajos virzienos un viņš atkal mīl dzīvi! Love My Life kvalitātes ziņā ir otrs Millenium, bet Sensational ir tikpat sensacionāla kā Rock DJ. Ja mīlat Robiju, ļaujat viņam jūs izklaidēt”.

Savukārt The Mail On Sunday raksta: “Vienpadsmit jaunā albuma dziesmas ir veidotas pēc perfektas receptes - dziļums pretstatā trivialitātei, nopietnība pretī absolūtai nenopietnībai, uzspēlēta bravūra līdzās pietātei. Tieši tāpēc mēs mīlam Robiju!”. Laikraksts Star piebilst: “Sadarbība ar dziedātāju Edu Šīranu un producentu Gaju Čamberu ir perfekta. Robijs ir skaļš, lepns un pilns pelnītas bravūras. Bravo!”.

Koncerta īpašie viesi būs slavenais britu popmūzikas duets Erasure, kuri ir plaši pazīstami ar saviem leģendārajiem hitiem Always, A Little Respect, Love to Hate You, Sometimes un Oh L’amour.

Biļetes uz koncertu varēs iegādāties no piektdienas, 11. novembra, plkst. 12. Tās būs nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas: stāvvieta - EUR 69, fabu zonas biļete - EUR 99.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja