Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Liepājas Leļļu teātris jūlijā ver durvis klātienes skatītājiem

Liepājas Leļļu teātris jūlijā ver durvis klātienes skatītājiem un līdzās pirmizrādei piedāvā arī skatītāju iemīļotas izrādes un ekskursiju Atklāj noslēpumus leļļu valstībā!, informēja Liepājas Leļļu teātra pārstāve Ieva Hmieļevska.

               

4. jūlijā skatītāji aicināti apmeklēt izrādi Trīs ruksīši, kura ir viena no populārākajām Liepājas Leļļu teātra repertuārā. Iestudējuma režisore Laila Kirmuška brāļu Grimmu pazīstamajā stāstā izcēlusi draudzības un brālības spēku. 

Savukārt divās nākamajās svētdienas, 11. un 18. jūlijā, gaidāma pirmizrāde un klātienes iepazīšanās ar Liepājas Leļļu teātra jaunāko veikumu – asprātīgo izrādi Harolds un Pīle, kura veidota pēc slavenā britu aktiera, režisora, scenārista un rakstnieka Brūsa Robinsona darba motīviem. Izrādes radošā kolektīva priekšgalā ir režisore Lelde Kaupuža, savukārt lomās redzama Liepājas Universitātes aktierkursa absolvente Inga Dzintare un viņas leļļu teātra meistarības pasniedzēja un aktrise Liene Gāliņa. Izrādes mūzikas autors ir Jānis Strazds, scenogrāfijas autore - Ivonna Kalita.  

Jūlija klātienes izrāžu ciklu 25. jūlijā noslēgs skatītāju iemīļotā dziesmu spēle Kā Ruksītim gāja, kas tapusi pēc Dz. R. Zemzares poēmas motīviem.

Visiem, kuri vēlas iejusties aktiera lomā un ielūkoties leļļu izrādes tapšanas aizkulisēs, karstā vasaras dienā ir iespēja atpūsties no svelmes un draugu grupā apgūt leļļu aktiera profesijas noslēpumus ekskursijā Atklāj noslēpumus leļļu valstībā!.

Izrāžu un ekskursiju apmeklējums pieaugušajiem skatītājiem iespējams, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu Covid-19 (vakcinācijas un izslimošanas) sertifikātu. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams Covid-19 tests vai Covid-19 sertifikāts.

Liepājas Leļļu teātra biļetes iespējams iegādāties Bilešu paradīzes tīklā un vienu stundu pirms izrādes Liepājas Leļļu teātra kasē, Rožu laukumā 5/6.

Vairāk: www.liepajaslelles.lv

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja