Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Moonlight Brunch savu jauno koncertprogrammu prezentēs Tribes of the City

Trešdien, 17. jūlijā bijušās dzērienu rūpnīcas Veldze teritorijā notiks jau trešais ekoloģiskās ēdināšanas iestādes Eco Catering rīkotais pasākums Moonlight Brunch, informēja pasākuma pārstāve Linda Vilmansone.

Pasākumā būs iespēja baudīt veselu trīs Rīgas pavāru sagatavotos garšas ceļojumus kā arī bagātīgu kultūras programmu. Šajā reizē īpaši liels uzsvars likts tieši uz daudzpusīgiem garšas piedzīvojumiem, un namatēvs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš ir aicinājis vēl 2 pazīstamus Rīgas pavārus, lai kopīgiem spēkiem iepriecinātu apmeklētājus. Gardēžu vidū jau labi pazīstamie Kārlis Roberts-Celms un Sergejs Jaramišjans būs tie, kas šoreiz palīdzēs klāt lielo vakariņu galdu Eco Catering pagalmā, lai ikviens apmeklētājs varētu izveidot savai gaumei atbilstošāko maltīti.

Līdzās vasarīgajiem garšas piedzīvojumiem pasākuma rīkotāji arī šajā reizē ir parūpējušies par baudāmu un saturīgu muzikālo programmu - plkst. 19 - DJ Toms Grēviņš, plkst. 20.30 - Tribes of the City ar jaunās koncertprogrammas pirmatskaņojumu un plkst. 21.30 - Latvian Blues Band.

Pasākumā piedalīsies arī Eco Catering draugi, radošo uzņēmumu pārstāvji, kuru skaits ar katru pasākumu kļūst arvien lielāks: ekoloģisko produktu tirgotājs iDille, Skrīveru Mājas saldējums, Anna Panna kūkas, Gourmet studio ar kūpošajām limonādēm, Buteljons stikla trauki, MOSH MOSH ar latvju rakstu legingiem, veikals M50 ar apģērbiem un dizaina izstrādājumiem un daudzi citi.

Moonlight Brunch ir pasākums, kura mērķis ir pulcēt vienuviet visus veselīgā dzīvesveida cienītājus un laikmetīgas pilsētvides atbalstītājus, lai vairotu kvalitatīvu pilsētas socializešānās kultūru.

Eco Catering ir pieredzējis ekoloģiskās ēdināšanas uzņēmums, kas savu darbību aizsācis 2010. gadā un savu popularitāti klientu vidū  ir ieguvis ar regulāru dalību Kalnciema ielas un Berga Bazāra zemnieku tirdziņos, piedāvājot ēdienus, kas pagatavoti no ekoloģiski tīrām izejvielām, kā arī neatlaidīgi popularizējot veselīgu dzīves uztveri.

Restorāns Telpa bijušās dzērienu rūpnīcas Veldze teritorijā ir Eco Catering mājvieta kopš 2011. gada, kas pulcē ap sevi veselīga dzīvesveida atbalstītājus, apmierina Rīgas gardēžu prasības un bieži tiek iekļauts dažādos Rīgas tūristu maršrutos kā alternatīvu maltīšu galamērķis.

Iepriekšējo Moonlight Brunch video skaties šeit un šeit:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja