Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Darījums ar Nelabo

Sveicināti!

Kopš šīs dienas un turpmāk  šeit varēsiet lasīt manas domas, idejas un pārdomas par dažādiem procesiem, notikumiem un parādībām, kas notiek mums visiem apkārt! Domājams, ka visbiežāk šeit atstāšu savas pārdomas par mūziku, reklāmu un medijiem, jo tieši ar šīm jēdzieniem esmu ikdienā saistīts visciešāk. Jā, un saku PALDIES portālam diena.lv par šo jauko iespēju!

Pie pirmās rakstīšanas reizes nevaru noklusēt savas pārdomas par kādu savdabīgu PR akciju, kas pēdējo dienu laikā nepazūd no plašsaziņas līdzekļu ziņu lentām. Proti, runa ir par kādas kredītiestādes savdabīgo lēmumu izsniegt naudas aizdevumu nevis pret ķīlu vai kādām citām garantijām, bet pret... Dvēseli! Mediji kā kārumnieki metās virsū šim jaunumam, to plaši atspoguļojot, noskaidrojot dažādu ekspertu viedokļus utt. Eksperti vai vienā balsī apgalvo, cik tas ir neētiski, zemiski, morāles principiem neatbilstoši. Un sniega bumba sāk velties! Protams, arī Baznīca par to nevar klusēt, un, mēģinot glāb nu jau zudušās dvēseles, iesaistās šī biznesa atbalstīšanā, par to runājot un to reklamējot... Bez maksas!

Spilgtākais salīdzinājums, kas nāk prātā, ir filma Da Vinči kods, kas 2006. gadā satricināja sabiedrību. Filma kā jau filma, klasisks Holivudas darbs, taču reklāmu tai izveidoja Romas Katoļu baznīca, apgalvojot, cik ļauna un nepatiesa tā esot. Skaidrs, ka katrs vēlējās noskaidrot, kas tur īsti tāds nepareizs redzams. Izrādījās, nekas traks jau nav, kārtējā teorija, ar kurām pārpilni dažādu sazvērestības ideju atbalstītāju gara darbi.

Īstenībā esmu pārsteigts, kāpēc tādai idejai kā nauda pret dvēseli (citiem vārdiem, bez jebkāda nodrošinājuma) vispār būtu jāpievērš vērība. Bet tās jau ir citas pārdomas. Un varbūt ir labi, ka vismaz kāds (kas zina, varbūt pats Nelabais!) ir gatavs mums palīdzēt šajos īpašajos apstākļos. Galvenais, atcerēsimies, ka turpmāk naudu aizņemsimies apdomīgi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja