Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Izpīpējām, pazuda, viss kārtībā.

Ar patiesu interesi sekoju notikumiem, kas pagājušajā nedēļā izsauca zināmu rezonansi Latvijas medijos un iedzīvotājos (zinu pat draugu pāri, kas par šo gadījumu bija tērzējuši vai visu vakaru, kas nozīmē, ka akcija patiešām ir uzrunājusi cilvēkus), proti, iebraucot galvaspilsētā, uzrakstu RĪGA esot rotājis izsaukums „O!”, kas bija priekšapmaksas kartes „Okarte” jaunās identitātes reklāmas kampaņas sastāvdaļa.

Uzraksta RĪGA ‘papildināšana’ neesot bijusi saskaņota ar Rīgas Domi, tāpēc varēja domāt, ka pārkāpējus provizoriski gaida sods. Pārkāpēji nemaz neslēpās – LMT preses daļa pastāstīja, ka tā esot bijusi dāvana visiem rīdziniekiem pilsētas svētkos!

Es patiesā cieņā noliecu galvu un applaudēju LMT reklāmas daļai (un/vai viņu radošajai aģentūrai) par ideju! Nevis par ideju izvietot reklāmas saukli, jo kas tāds iepriekš jau noticis, bet gan par uzdrīkstēšanos nesaskaņot. Un kas par attaisnojumu! Dā-va-na. Jā, dāvana, kuru nevajag saskaņot, jo savādāk zudīs pārsteiguma moments. Es nezinu, vai būtu priecīgs, ja man draugi uzdāvinātu ko pretlikumīgu. Nu, piemēram, zālīti. Atļauta nav, pretlikumīga, bet tas taču pārsteigums!

Manuprāt, izcils bija arī Domes preses sekretāra komentārs, ka “elements parādījās un nozuda, uzskatīsim, ka tas bija pārpratums, kas nav radījis kaitējumu pilsētai”. Tas ir pareizi, patiešām! Un vēlreiz atgriezīšos pie zālītes kā dāvanas. Izpīpējām, pazuda, viss kārtībā.

Šajā sakarā aizdomājos arī tik tālu, ka sanāk - ja es maksāju naudiņu Rīgai (precīzāk – sponsorēju Rīgas svētku programmu, vismaz daļu), es drīkstu pārkāpt notiekumus? Nu, vismaz vienu! Jā, par visu samaksāts!

Vēlreiz uzsvēršu, ka mani uzrunāja šī akcija un uzdrīkstēšanās (taisnības labad pateikšu, ka arī pats no pirmās dienas mobilajā pasaulē esmu kopā ar LMT), taču domāju, ka šis joks patiešām būtu izdevies tad, ja LMT samaksātu sodu, kas tai pienākas administratīvā kārtībā.

Jaukas sarunas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja