Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latviju iekļaus ceļojumu grāmatā "1000 Places to See Before you Die"

No 12. līdz 15.oktobrim ASV žurnāliste, rakstniece un televīzijas producente Patrīcija Šulca ieradīsies Latvijā, lai sagatavotu materiālu par Latviju, kas tiks iekļauts ceļojumu grāmatā "1000 Places to See Before you Die", ziņo Tūrisma attīstības valsts aģentūra.

Žurnālistes mērķis, ierodoties Latvijā, ir ar iegūtās informācijas palīdzību īstenot divus projektus, kas būtu saistīti ar grāmatu "1000 Places To See Before You Die" (2003), kas ir pārdota trijos miljonos kopiju visā pasaulē un kura ir tulkota divdesmit piecās valodās, ieskaitot lietuviešu. Otrs projekts ir saistīts ar žurnālistes atjaunoto grāmatas izdevumu "1000 Places To See in Europe Before You Die". Organizējot ASV žurnālistu vizīti Rīgā, TAVA centīsies parādīt tās vietas un objektus Rīgā un Latvijā, kas Latviju raksturotu kā neatkārtojamu un unikālu vietu zemi.

Apmeklējot Latviju žurnālistēm būs iespēja apskatīt Jūgendstila Rīgu, izstaigāt Vecrīgas nozīmīgākas vietas un objektus, apmeklēt Rīgas Domu, apskatīt Brīvdabas Muzeju, apmeklēt Rīgas Centrāltirgu, kā arī izbaudīt vakaru LIDO atpūtas centra Alus pagrabā. Ārpus Rīgas žurnālistēm būs iespēja izbaudīt Jūrmalu, Siguldu, izmēģināt Aerodium un pabūt Rundāles pilī.

Saskaņā ar izdevumu "Forbes" datiem, Patrīcija Šulca ir uzskatāma par vienu no ietekmīgākajām un atpazīstamākajam sievietēm tūrisma biznesā. Patrīcija Šulca raksta tādiem plašsaziņas līdzekļiem kā : "O" prah, Real Simple, Forbes, Business Week, Everyday With Rachel Ray, uzstājas TV un radio, un ir lektore Harvardas universitātē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja