Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pokerisland Latvijas finālā uzvar spēlētājs ar iesauku „Hektors”

Pulksten vienos četrdesmit naktī ir beidzies Latvijas online pokera turnīra fināls, kura uzvarētājs varēs piedalīties pasaules šovā, baudot poker turnīrus un Spānijas sauli Pokera salā jeb Pokerisland.

Kad abi spēlētāji palika divatā, spēlējot "heads up", Hektora čipu daudzums ievērojami pārsniedza viņa pretinieka "I want money" čipus, tomēr otrās vietas ieguvējam visu laiku izdevās atspēlēties. Vienubrīd abu spēlētāju žetonu kaudzes kļuva diezgan vienlīdzīgas, tomēr Hektors spēja nosargāt savu pārsvaru. Pēdējā partijā "I want money" lika visus čipus galdā, ieejot "all in" ar dūzi un 2 (A2), bet Hektoram ir dāma un kalps (QJ). Hekotrs jau flopā sagaida savu dāmu, bet dūzis uz galda tā arī neparādās. "I want money" vēl paspēj izteikt dažas nelaipnas piezīmes Hektoram (ko viņš regulāri darīja arī pirms tam), bet tad jau turnīra logs aizveras, un skatītājiem laiks gulēt, bet Hekoram jāgatavojas cīņai ar citu valstu uzvarētājiem uz Pokera salas. Tur vairs nebūs nekāda interneta, bet īsta spēle ar dzīviem spēlētajiem, kas daudz ko var mainīt.

Lielā fināla uzvarētājs dosies apmaksātā braucienā uz PokerIsland villu, kur tālāk Latvijas pārstāvis sacentīsies ar citiem pokera spēlētājiem no visas pasaules, lai 31.oktobra finālā noskaidrotu to laimīgo, kas izcīnīs tiesības pārstāvēt bwin pokera komandu uz veselu gadu, tādejādi nodrošinot sev dalību pasaules lielākajos un prestižākajos pokera turnīros.


Jau 16.jūlijā tropiskas salas villā tiks dots starts realitātes šovam bwin PokerIsland, kurā vienuviet pulcēsies labākie pokera spēlmaņi no visas pasaules. Tie, kas nekvalificējās uz īpašo Latvijas PokerIsland finālu, līdz pat septembrim var pretendēt uz dalību šovā kvalificējoties citos turnīros mājas lapā www.pokerisland.tv, kā arī turpat iepazīties ar pirmajiem šova dalībniekiem un skatīties video tiešraides. Šova PokerIsland dalībniekiem (tātad arī mūsu Hektoram) tiks nodrošināti dažādi piedzīvojumi- aizraujošas pokera spēles, braucieni ar ātrlaivām, ūdensslēpēm, paraplanieriem, kā arī izsmalcinātas maltītes un ikdienas relaksācijas procedūras.

Jau pēc dažām stundām Diena.lv mēģinās sazināties ar laimīgo turnīra uzvarētāju, lai iegūtu ekskluzīvu interviju, taču pagaidām ļausim varonim izgulēties.

Lasiet arī: "Hektors" ir Kaspars Dvinskis



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja