Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vasaras darbs

Vēlējos padalīties ar jums sajūtās par vasaru. Uzskatu, ka mana vasara beidzās tikai 17. oktobrī. Kāpēc tā? Sestdien piedalījos foto sesijā, kur kopā ar Binniju, Ievu, Gunti un Enriko veidojām bildes reklāmas materiāliem tuvākajās nedēļas gaidāmajai latviešu jaunajai kino lentei „Pasažieri”, kur arī man ir ļauts spēlēt vienu no lomām.

Ar filmas režisoru Jurģi Tūbeli iepazinos pavasarī. Jauns, ambiciozs cilvēks, kuram bija interesants scenārijs un vīzija. Viņš sapulcināja vairākus cilvēkus uz kino provēm. Bez atbalstiem, fondu ieguldījumiem un citiem papildu līdzekļiem, bet ar lielu pārliecību un apņēmību viņš izvēlējās piecus cilvēkus, ar kuriem strādāt filmas veidošanā – mani, Binniju Ārbergu, Ievu Āvu, Gunti Krivmu un Enriko Avotu.

Vasaras svelmē (jūlija otrajā pusē) sākām filmēšanas darbus. No pirmās dienas spilgti atceros saulaino un karsto jūlija rītu, kad, filmējoties automašīnā, gaisa kondicionieri darbinājām uz maksimāli vēso temperatūru. Sākumā bailīgi, bet ar laiku kļuvām aizvien pārliecinošāki, precīzāk saprotot režisora uzstādījumus. Filmēšanās šajā kino patiešām bija mans vasaras piedzīvojums numur viens. Un bija liels prieks un gods iepazīties un strādāt kopā ar tādām personībām kā Binnija, Ieva, Guntis un Enriko, kā arī visu pārējo filmas radošo komandu.

Filmas pirmizrādi mēs, aktieri, gaidām ar lielu nepacietību, jo tā mums pašiem būs iespēja skatīt savu vasaras darbu uz lielā ekrāna. Pagaidām ir tikai emocijas un atmiņas par burvīgi pavadītu nedēļu un saspringtu darbu. Filmas producente sola, ka mūsu lielais notikums varētu ieraudzīt dienasgaismu novembra beigās. Gaidīsim.

Bet, kamēr mēs gaidām kino, tikmēr kopā ar grupas biedriem un filmas radošo komandu esam uzfilmējuši video klipu dziesmai „Bez Tevis”, kas, starp citu, arī būs dzirdama filmā. Video klipā izmantoti kadri no filmas, kā arī speciāli filmēts materiāls ar grupas dalību. Paši esam gandarīti un lepni par paveikto un ceram, ka video patiks arī jums. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja