Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Liepnieks iesaka Kamparam brīvdienas pavadīt Latvijā

Polittehnologs Jurģis Liepnieks iesaka Alpos atvaļinājumu baudījušam ekonomikas ministram Artim Kamparam, kurš atbild arī par tūrismu, savu brīvdienu naudu tērēt tepat Latvijā, tādējādi sildot ekonomiku un rādot priekšzīmi valsts iedzīvotājiem. Ceturtdienas vakarā starp J. Liepnieku un A. Kamparu Twitter interneta vietnē izraisījās īsa diskusija, kurā J.

Liepnieks ironizē par ministra sejas iedegumu un atpūšanos Alpos, kamēr dzimtenē nu ir augstāki nodokļi un lielāks elektroenerģijas tarifs. “Kampars mazliet pārspīlējis ar solāriju. Es saprotu, elektrības tarifs no rītdienas lielāks, bet tomēr ...", raksta J.Liepnieks.

Uz to ministrs atbild, ka seja kļuvusi brūnāka, brīvdienas pavadot Alpos: “Ja ģimenē ir tradīcija bērnu pavasara brīvdienu nedēļu pavadīt kopā jau 11 gadus, tad neviens Liepnieks to neizmainīs".

"Ak es muļķītis - protams, ka Kampara kungs bijis atpūsties Alpos. Kā gan savādāk? Ekonomika iet uz augšu, tarifi, nodokļi pacelti, jāatpūšas. Prasīt, lai ekonomikas ministrs, kurš atbild arī par tūrismu, notērētu savu naudiņu kaut kur Latvijā, jau laikam būtu pavisam traki,” raksta J. Liepnieks.

"Par naudas tērēšanu LV būtu gatavs īpašai sarunai, jo šāda nedēļa gadā man ir tikai viena. Šeit, izskatās, nebūšu sāncensis Tev,” J. Liepniekam aizrāda A. Kampars.

Sarunas noslēgumā J. Liepnieks retoriski vaicā, vai Latvijā nav nevienas cienījamas atpūtas vietas, kur ministrs pavadīt laiku ar ģimeni. “Ekonomiku pasildīt, priekšzīmi rādīt,” tā polittehnologs.

Kāds cits runātājs norāda: “Es tik, ka plutokrātisks iedegums ministram uz tarifu nomocītās un bālās tautas fona nav labs PR. Alpu brīvdienas arī.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas