Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

VL-TB/LNNK aicina paust skaidru nostāju par sadarbību ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laimonis
L
SC kā partijas "Vienotā Krievija" draugs ar parakstītu sadarbības līgumu nevar būt pat teorētiski lojāls neatkarīgai latviskai Latvijai. Krievateisma režīms nogalināja ap 100 milj. cilvēku - ~ 4 reizes vairāk kā vācu nacistu režīms. Krievu tauta ir garīgi kropļota 70 gadu laikā un tāpēc autoritārisms un korupcija ir šodienas Krievijas pamatiezīme. To apstiprina arī maza traģikomiska šodienas ziņa. Partijas "Vienotā Krievija" un Viskrievijas Tautas frontes parlamenta deputātu kandidātu ierosinājums veidot jaunu reliģisku organizāciju "Vienotā dieva – Putina" baznīcu, kurā dieva iemiesojums zemes virsū būtu pašreizējais valsts premjerministrs Vladimirs Putins (11. augusts, „Деловой Петербург”) pagaidām oficiāli nav noraidīts.
Tā lūk
T
Diemžēl VL ir tikpat kaitīģi, kā komunisti, tikai pretējā virzienā. Jumtiņš brauc lielā ātrumā. AUZIŅIEM un K-K-ām rekomendēju palasīt 20-30 gadu Eiropas vēsturi lai nolaisties uz zemes.
Loze
L
Es uzskatu , ka man galīgi vajadzētu neieredzēt savu tautību, lai es latvietis nebalsotu par Visu Latvijai un par savas tautības nacionālo vērtību. Mans sapnis ir latviskas Latvijas veidošana Latvijā, šāds sapnis bija arī manam tēvam un mātei
K-K
K
... Bez Auziniem, ir daudzu tukstosu gimenu loks, kuru izjuta, domasana un nobriedusa PATIESIBAS izpratne ir TIESI TADA PATI ! ... Tikai VISU LATVIJAI! - vai kalposim atkal 700 gadus fiziska un gariga VERDZIBA !!!
tt
t
Dreiliņos ir Tvaika 2 filiāle?? Un internets? Kad nakamā nomierinošo deva?
Auziņi
A
Mana ģimene nekad nenostāsies uz latviešu tautas,latviskuma nodevības takas, ceru ka tādu cilvēku ir vairums Latvijā, domāju VL/TBLNNK ir vienīgā partija,kura tendēta aizstāvēt latviešu intereses šajā zemē, tendēta veidot latvisku Latviju, popularizēt latviskuma patriotismu Latvijā,bet ne multikultuŗālo liberālismu. paskatīsimies, kas notiek ZZS, Vienotība, Zatlera reformu partija(ZRP) nemaz nerunājot par Šleseristiem jeb ŠRP manuprāt ir nostājušās uz latviskuma nodevības takas, tie deklarē sadarbību aicināšanu valdībā SC, piemēram ZZS jau sadarbojas ar SC pat aizgājuši tik tālu, ka sāk popularizēt otru valsts valodu Krievu valodu (atbalsot Agešina SC priekšlikumu augstskolās latviešu valodu pielīdzinot krievu valodai ar divu plūsmu apmācības kursa veidošanu), aizstāv kaunpilno kalpa imigrācijas likumu, kur Latvijas vērtības tiek tirgotas Krievijas magnātiem par utīm piedāvājot vietu Latvijā ne jau nu tiem labvēlīgākajiem imigrantiem, bet imigrantiem spekulantiem, kuriem latvietis tiek pakļauts kalpībai. Vai man latviešu tauta to sapratīs nezinu gribētos cerēt, ka latviešu tauta nenostāsies uz savs tautības iznīcības ceļa un negribēs kalpot sveštautiešu varai, jo tā ir tā pati okupācija, sveštautiešiem ir savas etniskās zemes un sava tauta pār kuru valdīt vai tiešām latvieši ir tik tālu apstulbuši vai tiešām līdz šim vēl nav saprotams, ka SC mērķis ir divas valsts valodas Latvijā,ka tā kalpo vairāk Krievijai konkrēti Putina vienotajai Krievijai, ka šīs partijas mērķis ir veidot krievisku vidi Latvijā, izspiežot no šīs zemes latviešu nāciju vadoties pēc savas krievu tautas kantitātes. Patreiz nerdzu no 10.saeimā pārstavētajām partijām citu spēku, kas nebūtu nostājies uz latviskuma nodevības takas izņemot latviešu nacionālo apvienību VL/TBLNNK, mana ģimene bez pārdomām noteikti balsos par Visu Latvijai, par latviskuma popilarizēšanu un latviskas vides veidošannu Latvijā, bet ne par savas nācijas nodevību aizklāti (ZZS, ZRP, Vienotība), vai atklātti ( SC) balsojot par SC. Lai dievs mums latviešiem palīdz palikt par latviešiem, bet ne savas nācijas nodevējiem pakļaujoties multikulturālismam un liberālajam kosmpolītismam maza tauta to nedrīkst darīt.
auziņiem
a
Tavā palīgskolā latviešu valodas gramatiku nemācīja?
  • 4
  • 5
tt
t
Auziņi ir netālu no Dreiliņiem? Nepārzinu vietējo ģeogrāfiju.
  • 5
  • 4
Dreiliņi
D
Mums ir jābūt klaji naidīgam pret savu latviešu tautību, savu latviskumu, lai es nebalsotu par Visu Latvijai, nodevība, kādu vēlas manuprāt piekopt ZRP un Vienotība, piekopj jau ZZS Šlesers ar savu nodevīgo bandu ir nelietība pret mani un manu latvisko tautību tā vismaz mani mācija mani senči un tā mēs domājam savā ģimenes lokā
Dr.xy
D
Ir laiks runat skaidra valoda ,un neviss locities pa labi un pa kreisi.Neapstridams FAKTS ir tas, ka SC &PCTVL nav partijas,bet gan pretvalstiskas organizacijas,kuras izpilda paveles,un sanem finansialo palidzibu no Launuma Imperijas. Latvijai ir vajadziga valdiba,kura pieprasa,un pati izpilda visus Latvijas Valsts un starptautiskos likumus. Nekavejoties ir japielieto Latvijas Soda likuma 69.punkts par Valsts nodevibu. Un pec rudens velesanam japieprasa no starptautiskajam institucijam izpildit,vinu pasu izdotos likumus par okupaciju seku likvidesanu. Civilokupantu izraidisanu un kompensaciju par okupacijas rezultata nodaritajiem zaudejumiem.
Oskars
O
Es balsošu par to PARTIJU , kura man dos DARBU ar labu ALGU !!!!!!!!!
Vitālijs
V
Lai uzdotu šādus jautājumus un tracinātu krievus un citus sveštautiešus daudz prātiņa nevajag! Piedevām VL/TB pilda dzinēju lomu un ar savu darbību dzen krievvalodīgos SC un PCTVL apskāvienos!
mrs
m
Taisnība tev, Vitālij par 100%. Bet neskaidro to šai auditorijai! Jā, un, zirnekliene Šeloba, nemētājies ar skaļiem vārdiem, kuru nozīmi tu nezini. Šovinisms - nacionālisma galējā agresīvā forma. Perfekti atbilst VL. Pa lielam, varam pateikties esošajai valdošai kliķei, kura iedzina valsti bedrē un, kā zināms, tieši krīzes laikā uzplaukst fašisms (jo jāatrod kāds vainīgais) ar visām no tā izrietošām sekām.
  • 5
  • 4
L. Grantiņam
L
Izskatās, ka kamēr nav dabūtas ēzeļa ausis esat paštaisni varoņi, kuri diemžēl gudrību un spristspēju prot tikai pēc tam!!!
  • 6
  • 4
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Krievu jautājums ir atrisināts augstākajos varas ešalonos. Viņiem ir ceļš zem kājām... .
  • 3
  • 7
zirnekliene Šeloba
z
90% krievvalodīgo balsos par šīm partijām arī bez VL aktivitātēm, jo absolūtais vairums krievu ir impēristi un šovinisti bezmaz šūnu līmenī. Pareizi Dzintars dara, ka pieprasa V un ZPR godīgi atzīt, ka viņas perina nodevību, jau pirms vēlēšanām, lai nesanāk, ka balsojot par V un ZPR, nacionāli noskaņots vēlētājs "nopērk kaķi maisā", jo faktiski nobalso par Maskavas projektu Biškekas centrs pie varas.
  • 11
  • 7
Bērtulis
B
Ja vienīgā rūpe pirms Saeimas vēlēšanām ir šāds jautājums, tad graša vērta ir šāda partija! Diemžēl, tantes balsos par staltajiem latviešu puišiem, bet pēc vēlēšanām sāks bļaustīties, ka tie nav tie nodrošina pensiju pieaugumu un iespējams, ka naķošajās vēlēšanās jau balsos par SC kā tas jau iepriekš noticis Rīgas domes ! Pirra uzvara latviešiem būs balsošana patrVL/TB/LNNK šajās vēlēšanās. Kāds tad ir sausais atlikums no TB/LNNK no līdzdalības iepriekšējās valdībās un Rīgas domē? Batķisms?
ekharts
e
Ja nebūtu SC,VL nebūtu vēlētāju,jo neko vairāk par latviešu nacionālo glābšanu Dzintars nav spējīgs sacerēt,tāpat kā jau daudzus gadus atpakaļ TB,LNNK.
reāli un skarbi
r
Man Dzintars sāk atgādināt perētājvistu, kas kladzinātama staigā apkārt, kamēr perētājligzdā atdziest olas!
Taisnība vidū,
T
Nav pareizi,ka nav jārunā,bet nav pareizi,ka par skaļi un uzbāzīgi kladzina,optimālākais,ka mēs pie problēmas visi piestrādājam, dodam līdzekļus jau no bērnu dārza vecuma visu bērnu pareizai latviešu valodas,kultūras apguvei,ar mērķi,kad jau pēc vidusskolas mums būtu potenciāli ļoti veiksmīgi Latvijas valsts pilsoņi ar perfektu valsts valodu un labām vienu,divu svešvalodu zināšanām.
  • 3
  • 0
Reāli un skarbi Hugim
R
Rupors esat Jūs, kurš vēl piedevām neredz tālāk par savu degunu! Kas attiecas uz mani, es vienmēr esmu piedalījies vēlēšanās un nekad neesmu balsojis ne par PCTLV, ne par SC!
  • 10
  • 2
Hūgo V.
H
reāli un skarbi >ka tu esi SC apmaksāts rupors !
  • 7
  • 11
naxal Volodja
n
SC tiešām izskatās pēc Kremļa marionetes !
aradhana
a
Primārais šajā gadījumā ir - izslēgt iespēju, ka partijas apzināti maldina cilvēkus, sniedzot nevis vienkārši atšķirīgu, bet savstarpēji izslēdzošu informāciju dažādām mērķauditorijām. Tas attiecas ne vien uz SC, kurš pat ir izvirzījis divus pēc politiskās pārliecības un retorikas absolūti atšķirīgus premjera kandidātus Latvijai lojālajai un promaskaviskajai auditorijas daļai, bet arī uz Vienotību, kura nacionāli noskaņotā elektorāta uzrunāšanai izvirza priekšplānā Kristovski un Ēlerti, kamēr partijas iekšienē reālā ietekme atrodas Štokenberga, Pabrika, Āboltiņas un Jaunupa rokās, kuriem ir pavisam citi politiskie uzstādījumi.
reāli
r
To pašu dara arī Jūsu protežē, smejies, neviena balss nesmird!
  • 9
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas