Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Bordāns: Neesmu nekāds Snoudens

Ekonomiskās intereses ir tās, kuras vienmēr nospēlē savu lomu, un tās vienmēr ir iemesls tiesiskuma nihilismam – tā intervijā laikrakstam Dienas Bizness norāda no Nacionālās apvienības Visu Latvijai! - Tēvzemei un brīvībai/LNNK (NA) izslēgtais tieslietu ministrs Jānis Bordāns. Sarunas laikā viņš neatkāpjas no versijas par to, ka ar viņa darbību aizskartas kādas svarīgas ekonomiskās intereses. 

Ja tiek aizskartas kādas personas intereses, parasti runa ir konkrēti par kādu uzņēmēju, politiķi, amatpersonu. Kā būtu ar konkrētību jūsu minētajos piemēros?

Uzvārdi parādīsies, un nekas nenotiks, ja es šobrīd nesākšu par to runāt. Es neesmu nekāds Snoudens – konkrētas izmeklēšanas iestādes arī parādīs konkrētus uzvārdus. Es varu atbildēt par katru vārdu ar dokumentiem. 

Savulaik, nevarot kādu jautājumu izskaidrot ar piemēriem, politiskajā retorikā bieži tika piesaukta Maskavas spalvainā roka, šoreiz – ļaunās ekonomiskās intereses...

Ekonomiskās intereses ir vienmēr. Diemžēl šīs intereses ir tās, kuras vienmēr nospēlē savu lomu, un tās vienmēr ir iemesls tiesiskuma nihilismam. 

Bet kas ir cilvēki, kuri virza konkrētos procesus? Tautai ir jāzina savi varoņi....

Tauta var apskatīties maksātnespējas administratorus, tauta var apskatīties to cilvēku uzvārdus, kuri virza manu atstādināšanu, un analizēt.

Kuluāros par iespēju jūs noņemt no amata bija dzirdams jau vairākas dienas, pirms tas notika. Vai jums tas bija pārsteigums?

Man tas nebija zināms.

Pilnu interviju Bordāns: neesmu nekāds Snoudens lasiet piektdienas, 8.novembra, laikraksta Dienas Bizness 6.lpp.!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē