Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Broka: Ar manu kandidatūru Rīgas mēra amatam vēl nesteigsimies

Apvienība Visu Latvijai-Tēvzemei un brīvībai/LNNK turpinās darbu pie pašvaldību vēlēšanu programmas, tās mērķiem un uzdevumiem un tad izvirzīs kandidatūru Rīgas mēra amatam, jo ar šo lēmumu nolemts nesteigties, sacīja iespējamā kandidāte uz Rīgas mēra amatu, tieslietu ministra padomniece Baiba Broka.

Broka izteicās, ka nevajag sasteigt lēmumu par viņas kandidatūras izvirzīšanu, jo pagaidām vēl ir pāragri spriest par viņas pilnīgu piemērotību šim amatam - tas kļūs skaidrāks diskusiju un darba gaitā VL-TB/LNNK. "Tas tomēr nav tikai mans personiskais lēmums," piebilda Broka.

Kā ziņots, laikā, kad tieslietu ministrs bija Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Broka bija ministrijas parlamentārā sekretāre. Bērziņš apstiprināja, ka, viņaprāt, Broka būtu cienīga startēt Rīgas domes vēlēšanās ar pirmo numuru, kas liek secināt, ka viņš pats neplāno kandidēt pašvaldību vēlēšanās.

"Broka ir savas jomas profesionāle, kuras zināšanas ir novērtētas arī Eiropā," sacīja Bērziņš. Arī VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars apstiprināja, ka Broka "varētu godam uzņemties šo pienākumu un būtu laba kandidāte".

Jau ziņots, nesen notika VL-TB/LNNK seminārs par gatavošanos pašvaldību vēlēšanām, un tieši tajā ir ierosināts saraksta galvgalī virzīt sievieti.

Brokas kandidatūra nav apspriesta visos līmeņos, jo iekšējā diskusijā par kandidātiem var parādīties arī citi priekšlikumi, pieļāva valdes loceklis Einars Cilinskis. Viņaprāt, šīs izvēles atklāšana varētu pat labā nozīmē provocēt partijas biedrus nosaukt citus pretendentus, un "tad būs sacensība, kas arī nav slikti".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē