Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kurš būs īstais jaunais ticības sludinātājs

Pēdējo reizi kādas partijas kongresā biju pirms daudziem, daudziem gadiem – kādreiz varenās Tautas partijas norieta laikā. Toreiz tas virknei delegātu izvērtās par emocionālu pārdzīvojumu un arī šo rindu autorei. Kopš tā laika pagājuši astoņi gadi un rētas sadzijušas. Tādēļ radās pilnīgi interese: kas diez tagad mainījies kongresu modē? Turklāt pēdējā laikā viss kaut kā sakritis tā, ka vairāk sanāk rakstīt par tiešām labiem cilvēkiem un daudzsološām idejām, – tā ka pašai jau sāk šķist, ka varbūt pārāk rožaina tā aina veidojas. Tāpēc uzreiz piekritu SestDienas mudinājumam apmeklēt Saskaņas kongresu.

Top komentāri

Itamars Toledano
Pirmām kārtām: būtu interesanti zināt, kurā ķermeņa daļā Kolātei atradās RĒTAS, kas pēc TP kongresa beidzot IR sadzijušas. Jo par kādām gan rētām var būt runa lētā un vulgārā vodeviļā un balagānā, kur valsts lielākie izsaimniekotāji un zagļi vienojās kopīgā raudu un gaudu dziesmā par zaudēto vietu pie siles?
Itamars Toledano
Treškārt, Jēzus savus mācekļus nesatika tikai krustā sišanas laikā, bet gan dažādās vietās un laikos. Tā liecina Raksti. Tad nu, salīdzināt kādu salašņu baru saietu ar notikumiem, kas pārvērta cilvēces likteni neatgriezeniski, var tikai nelgas, stulbeņi, bezdievji un ķeceri. Un pieminēt Romas laicīgās varas pārstāvi un noziedznieku bara līderi S kongresa notikumu kontekstš ir visai glupi un amizanti. Ja nu vien Pilāta vietā nav pats Kalnu Meijers domāts, vai Barabas vietā - izcilais stulbenis Zariņš. Tādā gadījumā būtu jāpiemin Bībeles Izebeles ekvivalentais materiāls: Jūle Stepaņenko arīdzan, jo viņas meistarība viltībā, naidā un izlikšanās mākā ir vienkārši virtuoza, un tiks nākotnē vēstures anālēs aprakstīta.
factum
f
Sevišķi skaidri, manuprāt, prettautiska darbība tas bija redzams t. s, "tautas" partijai, bet "saskaņai"' arī, ne velti ausainis lobē šķēles intereses. Šķēle jau Jūrmalā ieteica ievēlēt "lielāko kretīnu" (viņa paša vārdi) Urbanoviču, kad šīs "saskaņas" vēl nebija. Brīnos, kā Kolātei joprojām nav kauna atgādināt savu piederību pie šīs "tautas" partijas...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata