Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

15 virtuālās puķes un trīs bučas

Ir laba programma, kas jāinstalē datorā, var ļoti ērti sarunāties - skype. Tā jau pasen Dacei (34, strādā valsts iestādē, vārds mainīts) teica draudzene Īrijā. Drīz vien nācies atzīt - laba štelle. Nu skaipošana Dacei kļuvusi par neatņemamu dzīves daļu. Tā viņai ir iespēja draudzēties, aizpildīt brīvo laiku, uzlabot valodu, samīlēties un izdevīgi paceļot. Dacei ir asa mēle un humors, var apvainoties, - pirms tikšanās ar viņu mani brīdina mūsu kopīgā draudzene.

Grib virtuālo seksu

Skype ir arī iepazīšanās portāls, par vienu no tā funkcijām spriež Dace - ja esi skype me režīmā, tā ir zīme, ka drīkst uzrunāt svešinieku. Vairums no viņiem gan gribot virtuālo seksu vai izģērbties kameras priekšā. «Pilns ar rupjiem tēviņiem,» Dace stāsta par skype vidi. «Tikai ar vienu procentu no visiem, kas man uzskaipo, var normāli runāt.» Visbiežāk turki atsūtot 15 virtuālās puķītes, trīs bučiņas un pretim sliktā angļu valodā prasot atsūtīt fotogrāfiju. Tāpēc Dace nospļāvusies uz visām ētiskajām normām un savā profilā ierakstījusi: turki un sekss neinteresē. Lai gan šis protests radījis asas diskusijas, tomēr viņasprāt atvērtas kārtis ir atvērtas kārtis.

Tas gan visas problēmas neatrisināja, bet pēc pirmajiem sarunas teikumiem ar svešinieku varot noprast, ko runātājs grib, stāsta Dace. Viņai bijušas arī vienas nopietnas virtuālas attiecības ar gruzīnu puisi pusgada garumā. Draudzība pāraugusi jūtās, bet «viņš nevarēja atbraukt uz Rīgu tad, kad man bija brīvs, savukārt, kad es varēju un nopirku biļeti, viņam vairs nevajadzēja». Naudu gan vējā viņa neizmeta, Gruziju viņa redzēja, aizbrauca.

Sapnis par Malagu

Jau ilgi viņa sarakstās ar kādu malagieti. Viņš sākumā Daci aicinājis ciemos, solījies ceļu atmaksāt arī viņas draudzenei, lai drošāka ceļošana. Dace atteikusies un aicinājusi pašu apciemot Latviju. Vīrietis atteicies braukt, bet tā vietā solījies atsūtīt smaržas. «Nevajag, gan jau pārdzīvošu,» noteikusi Dace, bet viņš tomēr neatkāpies. Pēc divām nedēļām Dace sagaidījusi paziņojumu, ka jāiet uz pastu. Milzīgā transportējamā kastē atradusi mazāku - daiļotu spalviņām un sausajiem ziediem. Tajā liela smaržu pudele, dezodorants, ķermeņa krēms un vesela čupa ar testeriem, stāsta Dace. No pārsteiguma apgāzos, viņa smej.

Kā krāpniece Dace nejūtas, jo viņam esot nauda, «un es taču esmu sieviete, man jāļauj sevi lutināt. Pietiek, ka ikdienā ar autobusu kratos uz darbu», viņa spriež. «Re, šito vēl dabūju,» viņa rāda pulksteni uz rokas. To malagietis esot zaudējis derībās ar Daci. Lai gan malagietim naudas šai dzīvei pietiekot un viņa nolūki ir atrast savu sapņu sievieti, Dace ciemos pie viņa braukt negrasās.

Labs draugs - itālis

Liela nozīme Daces dzīvē esot jauniegūtajam itāļu draugam, kurš strādā par tiesnesi un raksta grāmatas. Varot labi izrunāties, dzīves modelis abiem esot līdzīgs. Kad Dace braukusi ceļojumā uz Franciju, viņš ieminējies, ka varētu tur satikties klātienē un aiziet uz kādu restorānu, jo no Itālijas tas neesot tālu.

Sākusies draudzība bez bažām, ka kāds varētu iemīlēties. Itālis nav viņas gaumē. Un Dace nav svešinieka gaumē, turklāt vīrietis ir precējies. Tiesnesis ciemojies arī Latvijā, abi kopā bijuši Turcijā. Dace stāsta - iepriekš turki savas uzbāzības dēļ nav patikuši, bet Turcijā viņa sapratusi, ka patiesībā šajā zemē ir skaisti un kopti vīrieši.

Vidējo latvieti negrib

Dace uzskata - lai gan no malas izklausās, ka viņa ir naudas izspiedēja un uzdzīvotāja, tās ir tikai dažas virtuālo attiecību nianses. Ir arī otra puse - šādās attiecībās var sadegt, ja gadās tā, ka nepārtraukti jādomā par cilvēku, kuru nevar satikt. Un lielākā daļā attiecību paliek nezinot, ar ko tu runā. Tomēr latviešu bāleliņu pie sāniem Dace negrib. Viņa uzskata, ka Latvijā viņai nav piemērotu vīriešu, jo «mūsējie to tik zina, kā rīt vakariņas, dzert savus lētos aliņus un sestdienas, svētdienas izklaides pasākumā ieplānot gājienu uz Maximu, kur akcijā var nopirkt lētās vistu kājas. Ārzemniekam ir normāli sievieti lutināt un izklaidēt - aizvest uz restorānu vai pašiem gatavot mājās. Ja kāds latvietis tāds ir, tad viņš jau ir trīs reizes precējies vai nav manā vecumā», viņa spriež.

Apprecēties nav mērķis

Priekšstats, ka skype citzemju vīrietis var izrādīties parasts bāleliņš, Dacei nav zudis. Tāpēc viņa ir pārliecināta, ka uzticēties nevienam nedrīkst. Apprecēt ārzemnieku gan neesot viņas pašmērķis. «Neesmu muļķe, lai uzreiz skrietu zem vainaga, pagaidām man patīk izklaidēties,» viņa saka par nākotnes plāniem. Dace pamāca, ka sievietēm, kuras negrib vidējo latvieti, jāņem vērā viena patiesība - jo mazāk no vīriešiem prasīsi, jo vairāk dabūsi. «Vai tā ir tava taktika?» jautāju. «Vīrietis vienmēr kaut ko grib pretī. Man līdz šim ir izdevies neiedot to, ko viņiem vajag. Un, ja tā arī būtu, sekss ir vajadzīgs abām pusēm, par izmantošanu nevar būt ne runas,» viņa atbild.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?