Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Izdzīvos stiprākais

Vieni ar grūtībām aizlāpa robus, citi lauza prātus, kā no laba materiāla izvēlēties vislabāko. Latvijas treneru tandēmam Oļegam Znarokam un Harijam Vītoliņam jaunizveidotajā KHL klubā OHK Dinamo līdz sezonas sākumam jātiek skaidrībā, kurus spēlētājus ar vienvirziena līgumiem no komandas atskaitīt.

OHK Dinamo starpsezonā izveidots, apvienojoties diviem spēcīgiem klubiem Maskavas Dinamo un HK MVD. Ja reiz divas komandas jau bijušas labas, tad saprotams, ka jaunajam veidojumam jābūt pašam labākajam. «Par izvēles iespējām tik tiešām nevaram sūdzēties. Var teikt, ka tās mums pat ir sagādājušas galvassāpes,» skaidro Harijs Vītoliņš, kurš pagājušās nedēļas nogalē bija atbraucis uz Latviju un Tukumā noskatījās Rīgas Dinamo un Habarovskas Amur pārbaudes spēli. No vienas puses, OHK Dinamo propagandē pieticību, jo kluba ģenerāldirektors Andrejs Safronovs ir kategoriski paziņojis, ka komandā nebūs neviena miljonāra, respektīvi, spēlētāja ar līgumu virs viena miljona ASV dolāru. No otras puses, redzama neprātīga izšķērdība, kluba vadītājiem parakstot vienvirziena līgumus, zinot, ka kādi septiņi vai astoņi būs jāatskaita vēl līdz sezonas sākumam.

«Pieņemt lēmumu patiešām būs sarežģīti. Fiziskās sagatavotības treniņos labāk izskatās spēlētāji, ar kuriem kopā bijām jau MVD, jo viņi zināja, kas treniņnometnē viņus sagaida. Bijušie Maskavas Dinamo spēlētāji un jaunpienācēji fiziski atpaliek, taču viņi ir laba līmeņa spēlētāji un, ja būs ieguvuši labu fizisko bāzi, sezonā var spēlēt vēl labāk. Būs grūti izlemt, kurus spēlētājus atskaitīt.» Pēc Vītoliņa teiktā, treniņos nevienam atlaides netiek dotas. «Ja kāds neiekļaujas noteiktajā laika limitā, tad pēc tam jāriņķo papildu apļi. Pieredzējušais Martins Štrbaks pukojās un mūsu virzienā raidīja pārmetumu zibeņus, bet mēs ar Oļegu izlikāmies, ka neko nedzirdam.»

OHK Dinamo sezonai gatavojās Baltkrievijas pilsētā Pinskā, kur pārbaudes spēlē ar 6:5 «bullīšos» apspēlēja Grodņas Neman. Pēc atgriešanās Maskavā, treniņi turpinās Novogorskas bāzē. Mājas spēles notiks Malaja sportivnaja arena. «Tas mums īsti nepatīk, ka trenējamies citā vietā. Savu laukumu labāk būtu iepazīt arī treniņos.»

Znaroka un Vītoliņa jaunizveidotā komanda no 17. līdz 21. augustam spēlēs Gubernatora kausa izcīņā Ņižņijnovgorodā. Pēc tam jau OHK Dinamo spēlētāju savstarpējo cīņu par vietām sastāvā uz savas ādas izjutīs Rīgas dinamieši. No 24. līdz 28. augustam OHK Dinamo Rīgā piedalīsies Dzelzceļa kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?