Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par mūsu komandu

Ir pagājuši teju divi mēneši, kopš diezgan trauksmainā laikā, būdama laikraksta Dienas Bizness galvenā redaktore, apņēmos palīdzēt mūsu vecākajai māsai Dienai ar vienu vienīgu pamatojumu: neatkarīgi no pārmaiņām lasītājs vēlas saņemt un lasīt savu Dienu.

Tāpēc augstu vērtēju man izrādīto uzticību un padarītā darba novērtējumu un uzņemos laikraksta Diena galvenās redaktores pienākumus. Atzīšos godīgi: šis lēmums man nebija viegls, jo nākas šķirties no «mana» Dienas Biznesa, ar kuru kopā esmu bijusi jau 12 gadu, no savas komandas. Tomēr šai laikā Diena un tās komanda arī ir kļuvusi par manējo.

Kas šai laikā izdarīts? Mēs esam kopā izstrādājuši un nākuši klajā ar trim vērtību vārdiem: «Gudri. Godīgi. Cilvēcīgi.» Jo tikai profesionāli žurnālisti spēj atklāt, saprast un analizēt, turklāt to visu izstāstīt ikvienam un par ikvienu, kam rūp mūsu Latvijas nākotne. (Vērtības un skaidrojums atrodams arī http://abonesana.diena.lv/par-mums.)

Pašlaik Dienas komanda aktīvi strādā, lai no Jaunā gada piedāvātu tādu laikraksta saturu, kas atbilstu mūsu vērtībām un lasītāja prasībām pēc aktuālas un analītiskas informācijas, kā arī saistošas lasāmvielas.

Šis ir pamatīgs izaicinājums: veikt ne vien Latvijā, bet arī citviet Eiropā nebijušu - dienas un biznesa laikrakstu - redakciju integrāciju jeb, vienkāršoti izsakoties, radīt ļoti efektīvu un profesionālu komandu, kas spēj piedāvāt lasītājam saistošu un noderīgu informāciju, nogādājot to viņam visērtākajā veidā. Tas nozīmē no katras kompetences paņemt un izmantot katra produkta lasītājam būtiskāko. Tādēļ, kas zina, iespējams, kādam DB abonentam visai drīz pievienosies arī Dienas gada abonents (vai otrādi?).

Dienas Biznesa pieredze, kopš šī gada sākuma redakcijai strādājot t.s. multimediju platformā, būs noderīga arī Dienā. Savukārt Dienas kolēģu zināšanas un idejas dos labu papildu vērtību arī Dienas Biznesa produktiem. Piemēram, jau nākamgad ik piektdienu pie lasītājiem dosies DB un Dienas komandas kopā veidots nedēļas nogales izdevums - žurnāls ekonomiski aktīvam cilvēkam ar aktuālākās lietišķās informācijas padziļinātu analīzi, ar brīvbrīžu lasāmvielu, ar stāstiem par uzņēmīgiem cilvēkiem, par kuru veikumu mēs varam būt lepni. Lai arī internetā atrodamās «Kas? Kur? Kad?» ziņas ikdienā ieņem arvien lielāku lomu, esmu pārliecināta: nav jaukāka ikrīta paraduma kā ar savu kafijas/tējas tasi būt kopā ar domubiedru - nule kā nodrukātu, vēl pēc tipogrāfijas krāsas smaržojošu savu avīzi, ar kuras vērtībām esam vienoti. Jo tāda Diena būs: Gudra. Godīga. Cilvēcīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli









Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?