Sastāvdaļas: 160 g biezpiena, 60 g rīvēta parmezana siera, 60 g kviešu miltu, 160 g mandeļu miltu, 1 ēdamkarote cepamā pulvera, 1/4 ēdamkarotes sāls, 4 olas, 3 ēdamkarotes ūdens, 40 g smalki sagriezta bekona, 120 g asa Čedaras siera, 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu.
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2. Bļodā labi samaisa biezpienu, parmezanu, kviešu un mandeļu miltus, cepamo pulveri, sāli, olas un ūdeni. Pēc tam iejauc bekonu, Čedara sieru un lociņus.
3. Silikona kēksiņu formas ieziež ar olīveļļu. Mīklu sadala pa sešām formiņām. Cep kēksiņus 25-30 minūšu, līdz tie apbrūnējuši.