Viss ļoti labi iet kopā
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Apelsīnu un polentas kēkss 8. Kēksu pasniedz ar j
Desmit porcijām vajadzēs: 350 g sviesta, 550 g cukura, 5 g
vaniļas ekstrakta, 150 g polentas, 150 g miltu, 400 g apelsīnu, 20
g cepamā pulvera, 4 olas. Mērcei - grieķu vai bezpiedevu jogurtu,
pūdercukuru
1. Puto sviestu ar cukuru, pievieno pa vienai
olai.
2. No viena apelsīna norīvē miziņu un izspiež sulu.
3.
Sajauc sausās sastāvdaļas un visu kopā saputo.
4. Cep kēksu 160
grādos 40 min.
5. No atlikušajiem apelsīniem izspiež sulu,
pievieno 200 g cukura un uz lēnas uguns vāra sīrupu.
6. Karsto
kēksu samērcē sīrupā.
7. Jogurtam pievieno norīvēto apelsīna
miziņu un nedaudz pūdercukura.
Medotiem āboliem pildīta pīles krūtiņa ar dārzeņie
Divām porcijām vajadzēs: 2 pīles krūtiņas, 400 g ābolu, 100 g
apelsīnu sulas, 30 g medus, 5 g čili, 40 g spinātu, 30 g pētersīļu,
50 g ziedkāpostu, 50 g burkānu, 50 g kāļu, 50 g seleriju, 20 g
krešu, sāli, piparus pēc garšas
1. Pīles krūtiņu notīra, iegriež
ādu, iegriež pa vidu un izveido kabatiņu, kurā pildīs ābolus.
2.
Apelsīna sulu ar medu, čili uzvāra, 200 g ābolu nomizo, sagriež
četrās daļās, izņem serdi un vāra, kamēr mīksti. Pilda pīles
krūtiņā.
3. 200 g ābolu liek uz pannas un cep 200 grādos, kamēr
mīksti, nomizo, izņem serdi, liek blenderī, sasmalcina kopā ar
noblanšētiem zaļumiem.
4. Dārzeņus nomizo, sagriež stienīšos,
ziedkāpostu sagriež rozetēs. Vāra sālsūdenī, kamēr mīksti.
5.
Visu kārto uz šķīvja. Dekorē ar kresēm.
Bez nosaukuma
Divām porcijām vajadzēs: 6 jūras ķemmītes, 100 g ziedkāpostu, 40
g piena, 30 g sviesta, 100 g ābolu, 60 g ābolu sulas, 1 kanēļa
standziņu, 50 g cukura, 20 g parmezana, 300 g apelsīnu, 30 g
šalotes sīpolu, 1 timiāna zariņu, 30 g olīveļļas, 10 g
krešu
1. Ziedkāpostus sagriež mazākos gabalos, liek katlā ar
ūdeni, pienu un sviestu vārīties, kamēr mīksti. Sablenderē un
izberž caur sietu, pievieno sāli.
2. Izspiež 1 apelsīna sulu,
liek katlā ar cukuru un sagrieztiem šalotes sīpoliem, novāra 1/3,
izkāš sīpolus un iemaisa sviestu.
3. Jūras ķemmītēm uzkaisa sāli
un piparus, cep uz sakarsētas pannas, pievieno timiānu.
4.
Uzvāra ābolu sulu, pievieno cukuru, kanēli un novāra, kamēr
veidojas sīrupīga konsistence, tajā 1 min pavāra sagrieztus
ābolus.
5. Visu kārto uz šķīvja, dekorē ar parmezana sieru un
kresēm.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!