Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

airBaltic apbalvota kā otra punktuālākā aviokompānija Eiropā

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic apbalvota kā otra punktuālākā aviokompānija Eiropā starp reģionālajām aviokompānijām 2011. gadā. Pirmajā vietā ir bijušais nacionālās aviokompānijas akcionārs SAS Scandinavian Airlines

Balvu pasniedza FlightStats analītiķi, kuri apkopo un analizē punktualitātes rādītājus par teju 150 000 reisu, ko ik dienu visā pasaulē veic tūkstošiem aviokompāniju. SAS Scandinavian Airlines par punktuālāko atzīta jau trešo gadu pēc kārtas - 88,22% no visiem SAS lidojumiem bijuši laikā. Tāpat SAS pasaules mērogā punktualitātes ziņā ieņem trešo vietu aiz aviokompānijām Japanese airlines ANA and JAL.

Savukārt airBaltic ir uzlabojis punktualitāti līdz 90,53% lidojumiem, kuri savieno Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā ar galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Tas nozīmē, ka vairāk nekā 9 no 10 lidmašīnām galamērķī ierodas laikā.

"airBaltic piedāvā ērtus savienojumus uz un no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Mums ir ļoti svarīgi turpināt uzlabot punktualitāti, lai nodrošinātu aizvien labāku servisu gan tranzīta pasažieriem, gan arī visiem pārējiem. Mēs esam gandarīti par sasniegto industrijā vadošo rezultātu, tādējādi nostiprinot Rīgas kā Ziemeļu tranzītmezgla pozīcijas.”

airBaltic bija pirmā aviokompānija Eiropā, kas 2009. gadā ieviesa laicīgas ielidošanas garantiju. Šī apdrošināšana piedāvā papildus ieguvumus tajos retajos gadījumos, kad aizkavēšanās ir notikusi.

FlightStats balvas tiek piešķirtas aviokompānijām visā pasaulē, kuras sasniedz operatīvās darbības izcilību ilgstošā laika periodā. Aviokompānijas tiek apbalvotas par augstāko ielidošanas punktualitātes rādītāju plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses