Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kad konkurence nevis stimulē, bet sagrauj

Mazpilsētām lielāko kaitējumu nodara lielveikali un lietoto preču tirgotāji – intervijā Romānam Meļņikam atzīst uzņēmējs Agnis Dombrovics – iepriekš ilgus gadus Talsos, nu Rīgā esošā restorāna Martinelli saimnieks.

Top komentāri

M
M
Tāds tas cilvēks ir, viņš, piemēram, strādā tekstilrūpniecībā, vēlas gan firmas apģērbu par 50 centiem kilogramā, gan arī normālu algu, nesaprotot, ka abas lietas ir nesavienojamas. Ir jāizvēlas, vai nu tu un visa sabiedrība izvēlas būt nabadzīgi, vai pārtikuši un maksāt adekvātu cenu.
Foto Club
Pilnīgi piekrītu Agnim, pats arī dzīvoju Talsos, un vadu nelielu uzņēmumu...zinu cik grūti tas šeit ir. Lielie "supermārketi" jūtamai ir sagrāvuši mazpilsētas atīstību!...un vēl beidzot ir jāsaprot viena lieta, vietējiem ir vairāk jāatbalsta vienam otru, vairāk jātaisa tas bumeranga efekts!...protams arī LIELU lomu mazpilsētā spēlē pilsētas galva, un vadītājs, uz kuru mēs šobrīd visi ļoti ceram, un kurš vrb beidzot ieviesīs jaunas izmaiņas pilsētā. Lai mums kopā izdodas!
reptilis
r
Lielie vistu...cūku...liellopu kompleksi vienkārši ir efektīvāki! Nodokļi vienkāršāk iekasējami...tas ,ka peļņa tiek izvesta no valsts-kuru tas interesē:))))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē