Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nācās nosaukt lietas īstajos vārdos. Saruna ar Valdi Keri

"Mēs diemžēl esam nonākuši pie tā kritiskā punkta, aiz kura atpakaļceļa var arī vairs nebūt. Tāpēc ir jāsaprot ikvienam politiķim un it sevišķi valsts pirmajām personām – ja šajā situācijā nebūs adekvātas reakcijas, tad mūsu Baltā galdauta svētki var izrādīties ar stipru "balto čībiņu" pēcgaršu..." intervijā Romānam Meļņikam norāda Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības priekšsēdētājs Valdis Keris.

Top komentāri

solon
s
Arī ķeksīša pēc eksistējošās arodbiedrības būtu jālikvidē kā ļaundabīgs audzējs. Čakša patiesi būtu naturāli jātiesā par izsaimniekošanu lielos apmēros (joprojām nestrādājošā e-veselība) un sfēras novešanu līdz kliņķim!
Robis
R
Manuprāt te pie vainas nebūs tik daudz finansējums medicīnai, cik kļūdainā un egoistiskā medicīnas politika valstī, ko te iesāka Godmaņa Tautas frontes Valdība, atdodot par sviestmaizi valsts medicīnisko aparatūru atseviškiem mediķiem un mediķu firmām, kas tagad uz tām pašām valsts iekārtām par medicīniskām manipulācijām sāka prasīt astronomiskas summas....Tātad: Par darbu ar valstij piederošām iekārtām, tās izmantojot savas bagātības vairošanai...un valsts iekārtām...Tā bija tipveida situācija medicīnas nozarē....Tā vietā, lai atļautu pašiem mediķiem par savu naudu visu pirkt un ar iekārtām strādāt, Valdība ļāva gluži par baltu velti tiem zagļiem strādāt uz valstij piederošām iekārtām...Rezultātā uz medicīniskām manipulācijām valsts medicīnas iestādēs veidojās milzu rindas, bet rindu nebija, ja gāji un maksāji cik prasīja...Bet iekārtas ta vienas un tās pašas.....
opā
o
Nācās pabūt slimnīcā - vairs tikai reta māsiņa spēj iedurt normāli vēnā. Parasti no trijām maiņam tikai vienā ir viena māsiņa, kas to spēj izdarīt profesionāli! Tas ko ir izdarijusi stulbā vara nav aprakstāmi - ir sabuvēti "zelta" korpusi un sapirktas "zelta" iekārtas, tikai izrādās nav neviena, kas gribētu strādāt par ubaga tiesu... Čakšei tribunālu!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairākums grib palikt

Neatkarīgi no tā, vai Lieldienas tiek uztvertas kā reliģiski svētki vai kā gadalaiku maiņa, šis ir pārdomu brīdis, kad prātojam arī par to, cik labi mēs jūtamies savā valstī.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē