Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Steidz sagatavot ostas pārdošanai?

Tranzīta jomā viss, kas tagad šeit tiek darīts, ir par labu Lietuvai – intervijā Romānam Meļņikam secina bijušais va/s Latvijas dzelzceļš valdes loceklis Aivars Strakšas.

Top komentāri

Kika
K
Ir nekavejoties jaieraksta Latvijas Satversme, ka Latvijas valsts juras ostas muzu muzos paliek Latvijas valsts ipasuma. Latvijas valdibai ir janacionalize visi Latvijas valsts strategiskie uznemumi, objekti, kurus pedejos 30 gadu laika ir nozagusi Latvijas banditi Godman un LC zaglu banda, Lembergs un ZZS zaglu banda, Skele un TP zaglu banda, Lesinsksi/ slesere un vina vaditas JP, PP, PLL zaglu bandas.....Incukalna gazes kratuve, Latvenergo, Latvijas dzelzceli, Latvijas ezeri......visam tam kas ir dabas radits un kas ir uzbuvets un izveidots ar Latvijas iedzivotaju koplidzkliem ir japieder Latvijas valstij un latviesu nacijai. Ja noladeties zagli, banditi Godman, Skele, Lembergs, Lesinskis....spej ar saviem spekiem uzbuvet rupnicu, veikalu, viesnicu....ludzu, tas ir vinu privatipasums, sie izdzimteni var ari nodarboties ar tranzitu iznomajot ostas teritoriju, bet ne iegadaties zemes pedu no ostas ipasuma...
Skandināvijas valstīs
S
"Latvijas bijušais vēstnieks Somijā un Norvēģijā mums vēsta,ka Skandināvijas valstīs uzņēmējs parlamentā vai valdībā ir absurds,pilnīgi izslēgta lieta.Pgājušā gadsimta vidū Somijā atstādināti visi politiķi no darbošanās uzņēmumu padomēs un valdēs." Skat.Visvaldis Lācis:Slikta ir tā dsemokrātija,kurā triumfē nauda",Diena.lv,2008.gada 23.februāris.
Pakultēvs
P
Strakšas tēv, Strakšas tēv, kā esat pārvērties pēc došanās prombūtnē no Latvijas Dzelzceļa valdes.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē