Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mūzika

Ar koncertu Rīgā atgriežas Šons Nikolass Sevidžs

Svētdien, 12. novembrī, ar koncertu Nurme Brewery & Taproom Rīgā atgriezīsies kanādiešu izcelsmes popmūzikas savvaļnieks Šons Nikolass Sevidžs (Sean Nicholas Savage), informēja festivāla Zemlika pārstāvji.

Latvijā koncertēs Kriss Normens

Arēnā Rīga 5. martā un Daugavpils Olimpiskajā centrā 9. martā uzstāsies poproka leģenda un Smokie leģendārās balss īpašnieks Kriss Normens. Koncertos dziedātājs izpildīs ne tikai "zelta” hitus, bet arī atskaņos dziesmas no sava jaunā albuma Junction 55, kas iznāks nākamā gada pavasarī, informēja koncerta rīkotāji.

Kamerorķestris Sinfonietta Rīga koncertēs kopā ar klavesīnisti Ievu Salieti

Piektdien, 3. novembrī, plkst. 19.00 Lielajā ģildē un sestdien, 4. novembrī, plkst. 18.00 Latgales vēstniecībā Gors kamerorķestris Sinfonietta Rīga un diriģents Normunds Šnē klausītājus aicinās ar svaigu skatu palūkoties uz renesances un baroka mūzikas nekronēto karali – klavesīnu. Koncertprogrammā Zviedru Mocarts un Koncerts klavesīnam kopā ar kamerorķestri savu meistarību demonstrēs plašu ievērību guvusī šī instrumenta speciāliste Ieva Saliete.

Koris Maska uzvar prestižā starptautiskā kormūzikas konkursā Ziemeļīrijā

Mārupes novada jauktais koris Maska izcīnījis uzvaru starptautiskā kormūzikas festivālā City of Derry International Choir Festival Ziemeļīrijā, sīvā cīņā pārspējot augsta līmeņa korus no Norvēģijas, Šveices, Lielbritānijas un citām valstīm. Festivāls notika no 19. līdz 22. oktobrim Ziemeļīrijas pilsētā Derijā, informēja kora pārstāvji.