Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Saldkrējuma sviests

Baumo, ka raidījums par baumām nevienu baumu nav atradis, tomēr lēmis par tām runāt. Lūk, TV3 jaunais projekts Tikai ar ielūgumiem!

Zārks jau nevar palikt tukšā – nesen uzzinājām, ka turpmāk vairs nebūs skatāms LTV7 Krējums saldais, toties TV3 tiek radīts Tikai ar ielūgumiem, kas sola parādīt slavenību dzīves neredzamās puses. Paskatīsimies, kas iznācis, kad kārtējo reizi uzrunāti atsaucīgi pazīstami cilvēki, palasītas iedzeltenas preses lapas, glīti apkalpota Rīgas domes amatpersona.

Draudzenes Ziemassvētkos

Ja par kādu tikai baumo, tas, visticamāk, ir Lauris Reiniks. Viņa iespējamo draudzeņu jautājums ir aktuālāks par pasaules gala ticamību un sniegu Ziemassvētkos. Ne velti tas atgriežas slavenību presē, ja citu jaunumu nav. Kāds palodājis pa sociālo tīklu bildēm un izdomājis sižetu, kurā vēlamais uzdots par esošo. Tīklos baumas par baumām noliegtas, taču iesaistītajiem nekas nav jautāts. Sižets gatavs!

Tāpēc var pārsmieties, kā ar pirmā "ekskluzīvā" stāsta pieteikumu par neesošiem notikumiem Laura Reinika dzīvē tiek galā raidījuma vadītāji – aktieri Intars Rešetins un Gints Grāvelis. Ir tik jautri vērot, cik ļoti viņus neinteresē viss, par ko jāraisa skatītāju interese. Ja kādam gribas plati pasmaidīt, atrodiet TV3 Play arhīvā brīdi, kurā abi vīrieši viens otram cenšas pastāstīt pikanto vēsti, ka varbūt dziedātājam Laurim Reinikam ir jauna draudzene.

Aktieriem būs vēl daudz līdzīgas kvalitātes darbu. Jau šajā raidījumā bija jāpiesaka mēnesi vecais jaunums par Saules pulksteni Stacijas laukumā, ko prezentēja Andris Ameriks. Viņš arī ir no tiem, kuri, ja nav īsti slaveni, tad vismaz ir pazīstami.

Personisko izrāžu skatuve

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, kad nav Austrālijā, parasti ir pa rokai jebkādam slavenību preses izdevumam. Viņa dzīvē īstu sabiedriski nozīmīgu notikumu nav, tāpēc nebūtu iemesla šī kunga gaitas iekļaut publiskajās hronikās. Toties Jūlijs Krūmiņš jau sen izvēlējies vietējo presi par savu personisko izrāžu skatuvi. Tā gadu gaitā viņš iekļuvis to cilvēku grupā, kuri ir slaveni, jo plaši pazīstami. Raidījumā Tikai ar ielūgumiem viņš gājis tālāk nekā jebkad. Šoreiz uzņēmējs mazāk stāsta par sevi, bet laiž raidījuma kameras savu citiem izīrēto namu istabās. Nieks par ielāčošanu personiskajā dzīvē un sensitīviem datiem, viņš vēl paziņo, kādas gleznas karājas un kur pirktas mēbeles bojāgājušā hokejista Kārļa Skrastiņa ģimenes mājās.Ļoti gaumīgi un ētiski, vai ne? Uzmanieties pat runāt ar Jūliju Krūmiņu, ja nevēlaties stāstu piektdienas vakarā!

Pie šo pašu slavenību presei parocīgo cilvēku slāņa, lai gan cienījamākā statusā, pieder arī cita sižeta dalībnieces – Jana Duļevska un Linda Abu Meri. Viņām privātu jaunumu nav, toties abas smuki iepērkas – tas, protams, arī ir ekskluzīvi.

Vienīgā jautrā epizode

Raidījuma īsie un mazsvarīgie sižeti ripo, abu aktieru nesteidzīgi kopā salīmēti. Beigās iekļauta izjokošana ar slēpto kameru. Dziedātājs Roberto Meloni un aktieris Ainārs Ančevskis nofilmēti biznesa sarunās ar iespējamo darba devēju viesnīcas restorānā, kur viņiem pasniegts varens rēķins. Ups, pārsteigums! Tas beidzas ar taisnīgām dusmām un asprātīgu Roberto Meloni reakciju – vienīgo jautro epizodi raidījumā. Tas tikai šovbizness, teiksiet, ja vien nebūtu aktuālā un traģiskā globālā radio joka par Kembridžas hercogienes grūtniecību.

Mugurkaulu vai interesantu stāstu raidījumā Tikai ar ielūgumiem nemeklējiet. Darbs uzticēts producentu apvienībai Brīvdienas, kas tajā iekļāvusi pa gabaliņam no citiem saviem projektiem. Gandrīz ideālu vakariņu pieredze ļauj uzrunāt dažus labi zināmus vakariņotājus un joku sižeta aizkadrā iepīt Artūra Skrastiņa stila asprātības. Iepirkšanās rubrika paņemta no Ievas pārvērtību idejām. Aktieru izvēle mazliet atgādina TV3 Ēnu spēļu kolektīvu. Vadītāju šarms to nespēj glābt. Ja jums šķiet, ka piederat pie tās sabiedrības daļas, kurai var iebarot jebko par mākslīgi slaveniem cilvēkiem, ielūgums ir saņemts. Tas ir nekaitīgi, jo patukši, tas jūs nesatrauks, neieinteresēs, taču ļaus nosist laiku un iegūt ilūziju, ka esat bijuši slēptā teritorijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja