Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Vislaimīgākā mazuļa ceļvedis lieliskam miegam

Klajā nākusi grāmata Vislaimīgākā mazuļa ceļvedis lieliskam miegam, kuru sarakstījis viens no pasaules vadošajiem bērnu audzināšanas speciālistiem – Hārvijs Karps (Harvey Karp), ārsts pediatrs ar trīsdesmit gadu pieredzi, informē izdevniecība _White Book._Grāmatā tiek piedāvātas mūsdienīgas un inovatīvas idejas, kā veidot mazuļa dienas režīmu, lai mazinātu diendusu un uzlabotu nakts miegu jau pirmajās dzīves nedēļās, un kā nakts raudāšanu pārvērst ilgstošā, spirdzinošā miegā.

Tiek sniegti vērtīgi ieteikumi, kā samazināt zīdaiņa pēkšņas nāves sindroma un pēcdzemdību depresijas risku, kā atradināt bērnu no knupīša un kā piedabūt nevaldāmu divgadnieku jūs uzklausīt un rosināt viņā vēlmi sadarboties. Ja esat zīdaiņa vai maza bērna vecāki, šī grāmata būs neatsverams palīgs dzīves grūtākajos brīžos!Autors ir slavens ar apbrīnojamu izpratni par bērnu audzināšanas aktuālākajām problēmām, viņš atrod risinājumus, kas ir vienkārši, praktiski un sniedz ātru rezultātu. Miljoniem vecāku, tostarp Madonna, Mišela Feifere, Pīrss Brosnans u.c.  ir pateicīgi Dr. Hārvijam Karpam par viņa padomiem. Karpa darbi ir tulkoti vairāk nekā divdesmit valodās, un to popularitāte ir padarījusi viņu par vienu no atzītākajiem pediatriem pasaulē. "Priecājos, ka beidzot latviešu valodā ir pieejama kvalitatīva un mūsdienīga grāmata par bērnu miegu, jo līdz šim šādu informāciju vienkopus nav bijis iespējams iegūt. Ja šim jautājumam netiek pievērsta vajadzīgā uzmanība, nelieli miega traucējumi bērna pirmajos dzīves mēnešos var radīt nopietnus sarežģījumus viņa turpmākajā dzīvē. Bieži vien vecāki ir spiesti vērsties pēc ārsta palīdzības, jo sākotnēji ir pietrūcis adekvātas, kvalitatīvas informācijas par bērnu audzināšanu. Neklausieties draudzeņu, vecvecāku un kaimiņu pļāpās, izlasiet grāmatu, kuras autors ir pasaulē atzīts bērnu ārsts, viņa padomos pilnīgi noteikti ir vērts ieklausīties."

(Dr. Juris Svaža, ārsts anesteziologs, Miega laboratorijas vadītājs)

Grāmatu Vislaimīgākā mazuļa ceļvedis lieliskam miegam iespējams iegādāties grāmatnīcās visā Latvijā un izdevniecības interneta veikalā http://www.whitebook.lv/lv/interneta-veikals.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja