Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Paulu Koelju. Sānsolis

Jāņa Rozes apgādā latviešu valodā klajā nācis pasaulslavenā rakstnieka Paulu Koelju jaunākais romāns Sānsolis, informēja izdevniecības pārstāve Ieva Krūmiņa. Pikants un provokatīvs, tas rosina jautājumus, kā iegūt jaunu dzīves degsmi un mācīties būt brīvam. 

Romāns Sānsolis sasniedz Latviju, turpinot staptautisku panākumu virkni. Tas paguvis kļūt par starptautisku bestselleru daudzviet pasaulē, iekarojot grāmatu topus Brazīlijā, Itālijā, Francijā, Grieķijā, Lielbritānijā, Indijā un Dienvidkorejā, kā arī vairākās Latīņamerikas valstīs un Spānijā.

Romāna galvenajai varonei Lindai ir trīsdesmit viens gads, pārtikusi dzīve, mīlošs vīrs, divi bērni un prestižs darbs populārā Ženēvas laikrakstā, tomēr viņa nejūtas laimīga. "Ik rītu, atverot acis, lai celtos un dotos šai ideālajā pasaulē, par kādu visi sapņo un tikai daži sasniedz, zinu, ka diena nebūs nekāda laimes ieleja." Draudzenes viņai iesaka lietot antidepresantus, taču viņa vēlas just vairāk, nevis mazāk. Tikšanās ar jaunības dienu simpātiju, kurš kļuvis par ietekmīgu politiķi, viņā atmodina nebijušas jūtas un satricina ierasto pasauli, ievelkot bīstamā attiecību spēlē, kuras iznākumu ir grūti prognozēt.

Romāns Sānsolis ir jau piecpadsmitā latviski izdotā Paulu Koelju grāmata, kas iznāk Edvīna Raupa tulkojumā no portugāļu valodas.

Paulu Koelju ir dzimis 1947. gadā Riodežaneiro. Visas viņa grāmatas, īpaši Alķīmiķis, Veronika grib mirt, Vienpadsmit minūtes un Akras manuskripts ir pasaulē atzīti bestselleri. Autora darbi tulkoti 80 valodās un kopumā pārdoti vairāk nekā 165 miljoni grāmatu eksemplāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja