Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Edgars Gluhovs. L’uomo Vague

Izstādē skatāmi Edgara Gluhova šogad tapušie darbi – fotogrāfijas, zīmējumi uz akrilstikla, redīmeida instalācija, kā arī zīmējumi uz aviokopānijas Concorde vintāžas vēstuļpapīra.Edgars Gluhovs pirms gada pameta darbu kādā Cīrihes privātbankā, un patlaban ir pilnībā nodevies mākslai.

Studējis Bornmutas Mākslas institūtā un Staedelschule Frankfurtē. Strādā ar zīmējumu un fotogrāfiju. Mākslinieks sarīkojis personālizstādes un piedalījies grupu izstādēs galerijās un mākslas institūcijās kim?, Rīgā, Glarusas Kunsthallē Šveicē, Līneburgas Kunsthallē Vācijā, Patrick Ebensperger galerijā Berlīnē. 2013. gadā saņēmis Šveices mākslas balvu. Izstādes atklāšana paredzēta Laikmetīgās mākslas centra kim? jeb ''kas ir māksla?''  prezentācija, ko vadīs kim? direktore  Zane Onckule. Laikmetīgās mākslas centrs izveidots 2009. gadā. Kopš tā laika kim? organizējis vairāk nekā 150 latviešu un ārvalstu mākslinieku izstādes, kā arī regulāri rīkojis atvērtas lekcijas, seminārus, lasījumus un performances. Septiņu publiskās darbības gadu laikā kim? Laikmetīgās mākslas centrs ir saglabājis nemainīgu ieinteresētību jaunu mākslas parādību novērojumos un to dažādo izpausmju atbalstīšanā, sarunu un koprades formā.2010. gada nogalē ir aizsākts darbs pie ilgtermiņa projekta – dažādu mākslas teorijai un kritikai veltītu tekstu un tulkojumu izstrāde, kā arī citu iespiedumu publicēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Liepājas muzejs, Kūrmājas pr. 16/18

Kad?

20. oktobris, 2016 – 4. decembris, 2016

T.–Sv. 10–18

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Grupa Tautumeitas laiž klajā dziesmu Kas dimd

Etnogrupa Tautumeitas klausītājiem nodod savu jaunāko veikumu - dziesmu Kas dimd. Šī ir pirmā dziesma no Tautumeitu topošā albuma, kurā katra dziesma būs saistīta ar kādu gadskārtu

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja