Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Gruzijas dziesmu un deju ansambļa Salkhino koncerts

Pēc pērnā gada triumfa un daudzu skatītāju lūguma Latvijā atkal ierodas Gruzijas nopelniem bagātais kolektīvs – dziesmu un deju ansamblis Salkhino. Koncertā piedalās arī dziesmu un deju ansambļa īpašais orķestris. Salkhino – lieliski dejotāji, meistarīgi mūziķi un daudzbalsīgās dziedāšanas meistari. Ugunīga mūzika un dejas, noslēpumainas un majestātiskas sievietes – „gulbji”, vīrišķīgi un karstasinīgi džigiti un emocionāls gruzīnu dziesmu izpildījums.

Tas viss raksturo jauno programmu, ko ansambļa muzikālais vadītājs, nopelniem bagātais Gruzijas mākslinieks un Slavas ordeņa kavalieris Šalva Papiašvili sagatavojis tieši šim braucienam. Salkhino jau ir priecējis skatītājus Francijā, Turcijā, Krievijā, Ukrainā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Austrālijā, Itālijā, Grieķijā, Spānijā, Beļģijā, Šveicē un Holandē. Un tagad viņi atkal ierodas Latvijā, kuras mīlestību iekaroja pagājušajā gadā. Adžārijas, Abhāzijas, Gruzijas un citu Kaukāza reģionu vēstures un senās kultūras sižetu radošs savijums, kas iemiesojies dejās, mūzikā un dziesmās, ko papildina daudzie nacionālie tautastērpi, gaisma un tīrais skanējums, pārvērš šovu par neatkārtojamās Kaukāza atmosfēras neaizmirstamām svinībām uz skatuves. Ansamblis Salkhino ir unikāls ar to, ka kolektīva mākslinieki ne tikai dejo, iekļaujot vissarežģītākos akrobātikas elementus, bet arī spēlē un dzied „dzīvajā”, izmantojot slavenās gruzīnu daudzbalsīgās dziedāšanas tradīcijas. Šovs pārsteidz ar savu patiesumu un neparasti pozitīvo enerģiju. Skatītājiem ir garantētas divas stundas nepārtrauktas sajūsmas. Biļetes Biļešu serviss kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Grupa Tautumeitas laiž klajā dziesmu Kas dimd

Etnogrupa Tautumeitas klausītājiem nodod savu jaunāko veikumu - dziesmu Kas dimd. Šī ir pirmā dziesma no Tautumeitu topošā albuma, kurā katra dziesma būs saistīta ar kādu gadskārtu

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja