Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Izstāde Māksla@Liepāja

Šogad tradicionālā Liepājas un apkārtnes mākslinieku izstāde atgriezusies Liepājas muzeja izstāžu zālē. Liepājas mākslinieku kopizstādē šogad ir arī vairāki jaunpienācēji. Tomēr galvenokārt izstādē ar saviem darbiem piedalās jau sabiedrībā atzīti un novērtēti mākslinieki. Rezultātā izstāde izvērtusies nosvērta, atklājot Liepājas mākslas vērtības un attīstības procesus.

Izstādes “Māksla@Liepāja” darbu skates vadmotīvs ir mākslinieka un vides savstarpējā mijiedarbība un tās izpausmes formas. Skatītājiem tiks piedāvāts mākslinieku veikums konkrētas kultūrvēsturiskās vides kontekstā, kurā Liepāja ir kā apzināts un neapzināts iedvesmas avots. Liepājas mūsdienu mākslas izstādes “Māksla@Liepāja” mērķis ir parādīt pilsētas mākslinieku veikumu ar šodienai atbilstošu skatījumu, atklājot Liepājas mākslas dzīves aktualitātes un pievēršot pastiprinātu uzmanību jaunām mākslas izpausmes formām. Pirms izstādes atklāšanas darbus vērtēs profesionāla žūrija, lai sadalītu Liepājas Kultūras pārvaldes nodrošināto balvu fondu. Šogad izstādes žūrijā ir māksliniece Sandra Krastiņa, Latvijas Mākslinieku savienības prezidents Igors Dobičins un Talsu muzeja izstāžu kuratore, gleznotāja Guna Millersone. Veicināšanas balvu fonds ir 1000 Ls (1422,87 EUR). Lai papildinātu savu mūsdienu mākslas darbu kolekciju, Liepājas muzejs plāno iegādāties vienu izstādes darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Liepājas muzejs, Kūrmājas pr.16, Liepāja

Kad?

18. oktobris, 2013 – 24. novembris, 2013

O.–sv. 10–18

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paldies par patiesību! Aktrisi Rasmu Garni pieminot

Viņu varētu būt gleznojis Valdemārs Tone. Arī Nacionālā teātra aktrisei Rasmai Garnei piemita īpašā, latviešu sievietei raksturīgā emocionalitāte un gaišā pievilcība, kas gleznotāju tā vald...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja