Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Uzņems seriāla Grejas anatomija desmito sezonu

Tuvojoties populārā FOX Life medicīnas seriāla _Grejas anatomija _9. sezonas noslēgumam, tās veidotāji ir apstiprinājuši ilgi gaidīto ziņu – turpinājums būs!

Tas nozīmē, ka jau pavisam drīz sāksies darbs pie 10. sezonas uzņemšanas, kuras pasaules pirmizrāde varētu notikt jau šī gada rudenī, pavēstīja FOX International Channels Latvija pārstāvis Edgars Vilcāns.

"Man ir liels prieks kliedēt iepriekš izskanējušās baumas un spekulācijas par to, ka seriāla 9. sezona ir pēdējā. Ar pilnu atbildību un saviļņojumu paziņoju – mēs filmēsim Grejas anatomijas 10. sezonu," atklāj seriāla scenārija autore producente Šonda Raimsa. "Mēs nevaram tāpat vien ņemt un visu izbeigt. Mums ir vēl daudz, ko stāstīt," viņa piebilst.

"Tas, kad Grejas anatomijas jaunākā sezona būs redzama Latvijas skatītājiem, ir lielā mērā atkarīgs no pasaules pirmizrādes datuma," norāda FOX International Channels Latvia pārstāve Ilze Buna.

Seriāls allaž lepojies ar augstu reitingu, bet 9. sezonā tas sasniedza vēl nebijušu augstumu. Piemēram Amerikā katrai no sezonas sērijām bija vairāk nekā 12,5 miljoni skatītāju. Visticamāk, ka tieši reitinga kāpums kļuva par iemeslu Raimsas lēmumam turpināt priecēt Grejas anatomijas fanus ar lieliskiem psiholoģiskiem portretiem, neparedzamām situācijām un brīnišķīgiem aktieriem.

Grejas anatomija ir seriāls, kas iemantojis miljoniem skatītāju mīlestību visā pasaulē, arī Latvijā. Tā vēsture aizsākās 2005. gada, kad uzņēma pirmo sezonu. Seriāls, tā veidotāji un aktieri apbalvoti ar prestižo godalgu Zelta Globuss un trim Emmy balvām. Viņi saņēmuši vēl dažādus citus apbalvojumus un izvirzīti neskaitāmām nominācijām.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja