Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Ģirts Liepiņš: Skaitās izcili. Apskatu - novazāti

Nav jau tā, kā bija cerēts. Visus minētos dzīvokļus apskatīt neizdevās. Iemesli dažādi, nav vērts tos iztirzāt. Tomēr pa šo laiku neliela skaidrība par īres dzīvokļiem man ir radusies. Pirmkārt, lielākoties īpašnieki vēlas īslaicīgu izīrēšanu. Tie vairums ir "nepārdotie" dzīvokļi, no kuriem nav izdevies tikt vaļā. Par tiem man ir maz ko teikt, jo tie nav manā intereses lokā.

Otrkārt, īres dzīvokļi ir maz. :). Tas gan man nav pārsteigums, taču tas ir apstāklis, ar kuru man nācās saskarties.

Dzīvokļi, kurus es apskatīju, skaitījās labā un pat izcilā stāvoklī! Apskatot tos, tāds iespaids tomēr nepalika. Piemēram, dzīvoklis Stabu ielā pēc skata bija tāds nedaudz novazāts, un izskatījās, ka tas ir ticis regulāri izīrēts uz neilgu laiku. Cena par 3 istabām un nedaudz virs 70m2 bija Ls 500, tajā ietverts maksājums par apkuri visai sezonai. Kas šajā cenā ietilpst vasaras laikā man nav skaidrs, bet ir jau arī vienalga. Tad vēl šodien redzēju vienu dzīvokli Ēveles ielā (Arēna Rīga rajonā). Tas bija 1. stāvā (mīnuss). Neapdzīvots un tīrs (pluss). 3 istabas, bet 57m2 (mīnuss). Īsāk sakot par mazu. Cena laikam Ls 450 plus komunālie.

Rīt varbūt izdosies apskatīt vienu Pērnavas un Brīvības rajonā. Tad vēl vienu Palmu ielā. Abos ir 3 istabas un esot "baigi labie".

Pašreiz ar dzīvokļu meklēšanu čakli darbojas divi puiši no dažādām NI firmām. Puiši darbojas aktīvi, un viss pagaidām ir labi. Par atlīdzību kā viens, tā otrs vēlas komisiju viena īres maksājuma 80% apmērā. Man tas liekas humāni.

Biju iebraucis savākt pastu savā vecajā dzīvoklī. Ha! Māja pustukša. Bez manis vēl 2 dzīvokļi atbrīvojušies. Mans dzīvoklis jau no 1.jūnija stāv tukšs. Lai viņiem labi iet. Tādus namus tagad vajadzētu pilnībā atjaunot, un salaist iekšā īrniekus par sakarīgu maksu. Pa visu Rīgu atradu kādus divus, trīs centra namus, kuros visus dzīvokļus atjauno, lai izīrētu. Viens tāds bija kaut kur "ellē ratā" uz Lāčplēša ielas un Gogoļa ielas. Labs, bet man par tālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja