Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

7 pieauguši vīrieši

Laikā, kad vieni krogi veras ciet un vaļā veras jauni, cerot uz labāku likteni, jebkura jubileja jāuztver kā svētki. Tāpēc neilgi pēc Vecrīgas kroga Ļeņingrad gada jubilejas tādu pašu skaitli aicina svinēt arī pāris minūšu gājienā no turienes iepretī Četriem baltiem krekliem atrodamais krogs jeb sociālais klubs Space Dog, kas arī kļuvis gana populārs kā nelielu koncertu un dīdžeju spēlēšanas vieta.

Jubilejas nedēļas nogalē un kulminācijā — sestdienas, 28.marta, vakarā — tur uzstāsies grupa 7 pieauguši vīrieši, kuras sastāvā pie neprognozējamas un vērtēšanai nepakļaujamas rokenrola spēlēšanas turas vismaz septiņi, bet parasti turpat divdesmit vīri no salīdzinoši nopietnajām grupām Soundarcade, Svētdienas leģions, Tesa, S.I.L.S., P.N.D., turklāt liela daļa no instrumentālistiem 7 pieaugušos vīriešos dzied vienā varenā korī. Tālab par vienu no muzicēšanas stiliem viņi savā draugu profilā sauc kora roku, kaut turpat līdzās lasāmajā nepārbaudāmās leģendās balstītajā biogrāfiskajā aprakstā smalki izklāstīta instrumentālistu cirkulācija, un tāda Vīriešos patiešām notiek nemitīgi. Nereti uz skatuves viņiem pievienojas iepriekš necerēti dalībnieki un pat publika, tāpēc Vīriešu uzstāšanos vislabāk atstāt uz koncertu beigām, lai parodētu tradīciju, ka parasti uz skatuves pēdējā dziesmā vienojas visi nozīmīgu koncertu varoņi. Lai arī, līdzīgi kā grupa Smeldze, 7 pieauguši vīrieši sevi ne reizi vien dēvējuši par vienu no dārgākajām Latvijas koncertgrupām, viņi jau agrāk tikuši bieži aicināti uz festivāliem, klubu un Sieviešu dienas svinībām.

Vakara galvenos varoņus iesildīs no grupas Soundarcade un S.I.L.S. pazīstamo vokālistu duets Čipsis un Dullais, arī dīdžeja pienākumus gatavi pildīt vairāki grupas dalībnieki.

Koncerts

7 pieauguši vīrieši 28.III ap plkst. 21 kluba Space Dog (Vecpilsētas ielā 19) gada jubilejas kulminācijā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja