Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Austras balvas laureāti - Polifauna

Pašmāju mūzikas albumu apbalvojumu Austras balva šogad ieguvusi grupa Polifauna par albumu You Look Like A Lost Soul, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji. Balvas pasniegšanas ceremonija ar nominantu koncertu piektdienas vakarā norisinājās Rīgas mūzikas namā Daile.

Balvai šogad bija nominēts arī Artura Skuteļa un grupas Tvērumi albums Nekad nekur, grupas Domenique Dumont albums Miniatures De Auto Rhythm, Evijas Vēberes albums Sirdsbūt, grupas Instrumenti albums Atkala, Imanta Dakša ieraksts Ass, grupas Sigma albums Mitoloģijas, grupas Spāre albums Masa, ansambļa Tautumeitas debijas albums ar tādu pašu nosaukumu, kā arī grupas The Sound Poets albums Trīs.

 

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, balvai varēja kvalificēties visi latviešu vai Latvijā dzīvojošu mūziķu radīti albumi, kas izdoti laika posmā no 2017. gada 19. oktobra līdz šī gada 18. oktobrim.

Austras balvas žūrijā līdzās tās dibinātājiem un mūzikas portāla Intro.lv žurnālistiem Laurim Anstrautam un Vucānam darbojās arī laikraksta Diena žurnālists Uldis Rudaks, Latvijas Radio 5 - Pieci.lv ētera personības Toms Grēviņš, Artis Volfs un Karmena Stepanova, portālaTvnet.lv mūzikas žurnālists Jānis Žilde, Radio 7 dibinātājs un dīdžejs Egons Reiters, mūzikas žurnālists Kaspars Zaviļeiskis un Radio NABA ētera personība Atis Žagars.

Tāpat žūrijā bija biedrības Music Export Latvia izpilddirektore Agnese Cimuška, portāla Delfi kultūras redaktore Nora Rieksta-Ķenģe, mūzikas žurnālists Klāss Vāvere, Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) izpilddirektore Liena Grīna, portāla Satori redaktors Ilmārs Šlāpins, sabiedrisko mediju portāla Lsm.lv mūzikas žurnāliste Aiga Leitholde, kluba Depo vadītājs Guntis Vanags, kā arī mūziķis Edgars Žilde.

Žūrijā darbojās arī žurnālisti no kaimiņvalstīm - laikraksta Lietuvos Rytas mūzikas žurnālists Ramūns Žilnis, kā arī Baltkrievijas mūzikas portāla Experty.by galvenais redaktors Dmitrijs Bezkorovainijs un Igaunijas sabiedriskās radiostacijas Raadio 2 dīdžejs Eriks Morna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja