Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Momend koncertēs kopā ar Jensu Lekmanu

Latviešu grupa Momend aprīļa beigās dosies uz Zviedriju, lai sniegtu vairākus koncertus kopā ar pazīstamo zviedru mūziķi Jensu Lekmanu, informēja I Love You Records pārstāve Dace Volfa.

Uzstāšanās būs viens no Dinkytown projekta posmiem. Šis projekts jau piecus gadus rīko regulāras akustisko koncertu miniturnejas pa Zviedriju. Dinkytown turnejās pārsvarā piedalās zviedru mākslinieki, un Momend ir pirmā grupa no Baltijas, kas uzaicināta šādā turnejā.

Gatavojoties gaidāmajiem koncertiem, Momend ir radījuši īpašu akustisku programmu. Pirms došanās uz Zviedriju grupa to piedāvās arī klausītājiem Rīgā. Momend akustiskais koncerts notiks sestdien, 26. aprīlī, DAD cafe (Miera ielā 17). Sākums plkst. 20.

Momend un Jensa Lekmana koncerti Zviedrijā plānoti no 29.aprīļa līdz 3.maijam (pēdējais - Gēteborgas koncerts - notiks bez Jensa Lekmana).

Indie/alternative grupa Momend kopš  dibināšanas 2009.gadā ir uzvarējusi vairākos jauno grupu konkursos, uzstājusies koncertos un festivālos Baltijā, izdevusi debijas albumu Episodes of Trust un pašlaik strādā pie otrā studijas albuma.

Jenss Lekmans sāka ierakstīt mūziku 2000.gadā, bet pirmos panākumus guva 2003.gadā, kad iznāca EP Maple Leaves. Nu jau vairāk nekā 10 gadu Jenss Lekmans ir viens no iecienītākajiem māksliniekiem indie mūzikas fanu aprindās ne vien dzimtenē, bet arī tālu ārpus tās robežām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja