Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Positivus festivālā uzstāsies A$AP Rocky

Positivus festivāls 2020. gadā pārsteigs ar iespaidīgāko hiphopa mākslinieku, kāds jebkad sniedzis koncertu Baltijā, un kā savu pirmo galveno mākslinieku izziņo A$AP Rocky. Viņš ir daudzu pasaules mūzikas festivālu lielākā zvaigzne un viens no lielākajiem nākamvasar koncertējošiem hiphopa māksliniekiem. Positivus festivālā A$AP Rocky uzstāsies pirmajā dienā 17. jūlijā, informēja festivāla pārstāvji.

A$AP Rocky ir viens no hiphopa mūzikas virziena noteicējiem. Nepārtraukti pārkāpjot ierastā žanra robežas, mākslinieks iedvesmo savus līdzgaitniekus nepakļauties esošajām normām, bet atstāt savas daiļrades nospiedumus pasaules mūzikas vēsturē. Repera unikālais izpildījums un izteiktais stils nesuši viņam vairākus vērienīgus apbalvojumus. A$AP Rocky kļuva par pirmo franču modes nama Dior afroamerikāņu izcelsmes reklāmas seju. Repera otrais studijas albums At.Long.Last.A$AP (2015) pārdots vairāk nekā 1.4 miljons reižu un ieguvis platīna statusu. Kinokritiķu iecienītā filma Dope ar mūziķa dalību tajā pirmajā nedēļas nogalē ierindojās ASV skatītāko filmu Top 5. 2016. gadā A$AP Rocky kļuva arī par MTV Labs radošo direktoru.

Ņujorkas hiphopa žanra lielākā zvaigzne A$AP Rocky paspējis izveidot kopprojektus ar gandrīz visiem lielākajiem sava žanra pārstāvjiem kā Kendrick Lamar, Drake, Frank Ocean, Tyler, The Creator,  Skepta, FKA Twigs, 21 Savage, London On Da Track, Kid Cudi, Gucci Mane, Santigold, 2 Chainz, Yelawolf un apliecinājis arī spēju sajaukt šķietami nesavienojamo un radījis populārus skaņdarbus kopā ar tādiem mūziķiem kā Tame Impala un Moby.

A$AP Rocky portfolio ir pilns ar vērienīgiem mākslas, modes, kino, televīzijas industriju projektiem. Viņa ilgi gaidītais debijas albums Long.Live.A$AP pie klausītājiem nonāca 2013. gadā ar pavadošo singlu Goldie. Veiksmīgajam debijas ierakstam sekoja 2015. gada studijas albums At Long Last A$AP, kas ierindojās albumu topu pirmajā vietās. 2018. gadā A$AP Rocky trešais solo albums Testing (2018) ierindojās Billboard 200 albumu 4. vietā. 2019. gada aprīlī A$AP Rocky un Joey Bada$$ ierakstīja kopēju skaņdarbu  Too Many Gods, kas tika iekļauts For the Throne: Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones dziesmu apkopojumā.

Vēl tikai līdz 31. decembrim festivāla mājaslapā www.positivusfestival.com, Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv biļetes uz nākamā gada Positivus festivālu būs pieejamas par Early Bird biļešu cenu. 2 dienu biļete bez telts vietas maksās 54 eiro, ar telts vietu - 62 eiro, 1 dienas biļete maksās 39 eiro. Biļešu cena mainīsies no 1. janvāra, un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks 2020. gadā.

Top komentāri

Negativus
N
Kā jau pēdējos gadus - pabiras un Āfrika !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja