Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

ReTV varēs noskatīties Radio bigbenda un Chris Noah koncertu

Sestdien, 24.aprīlī, plkst. 22 ar koncertu ReTV un retv.lv Latvijas Radio bigbends kopā ar vokālistu, komponistu un ģitāristu Chris Noah sniegs otro koncertu koncertsērijā Prožektoru gaismā. Koncerta ieraksts norisinājies Spīķeru koncertzālē un tā moderators ir dīdžejs, radio un televīzijas raidījumu vadītājs Toms Grēviņš, informēja koncerta rīkotāji.

Šī ir pavisam jauna programma, ko Latvijas Radio bigbends radījis kopā ar Latvijas jaunās paaudzes vienu no spilgtākajiem māksliniekiem – Chris Noah. Bigbends jau ir īstenojis radošas sadarbības ar tādiem populārā žanra mūziķiem kā Ralfs Eilands un grupa The Sound Poets, veidojot žanriski daudzpusīgas koncertprogrammas, kas uzrunā gan džeza, gan arī populārās mūzikas auditorijas, īpaši jauniešus. Kopā ar Chris Noah tiks veidota koncertprogramma ar viņa starptautisko atzinību ieguvušajām oriģināldziesmām, ko Latvjas Radio bigbendam aranžējuši saksofonists Kristaps Lubovs un Mākslinieciskais vadītājs Kārlis Vanags. Koncertā izskanēs tādas Chris Noah dziesmas kā Fall Through, The Line, Distance, kā arī interpretācijas tādu populāru mākslinieku kā Bon Iver, The Kooks, Mumford and Sons melodijām.

Koncerta pirmajā daļā Latvijas Radio bigbends arī izspēlēs Kārļa Vanaga oriģinālskaņdarbus no Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons ieguvušās vinila plates Identitātes/Identities.

Šī ir jau trešā Latvijas Radio bigbenda koncertsērijas Prožektoru gaismā sezona. Pandēmijas ieviesto ierobežojumu dēļ, tā norisinās bez skatītāju klātbūtnes. Koncerta ieraksts noticis Spīķeru koncertzālē. Šogad Prožektoru gaismā vēl izskanēs koncerti kopā ar vokālistiem Kristīni Prauliņu un Daumantu Kalniņu. Norisināsies arī jau otrais Bigbenda kompozīciju konkurss Baltijas jaunajiem komponistiem, sadarbībā ar JVLMA. Koncertsērijas Prožektoru gaismā īstenošanu atbalsta VKKF.

Koncertu varēs skatīties ReTV un retv.lv 24.aprīlī plkst. 22.00, kā arī 25.aprīlī plkst. 12.30.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja