Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Decembrī Rīgā atgriezīsies Enrike Iglesiass

7.decembrī Arēnā Rīga uztāsies viens no panākumiem bagātākajiem popmūziķiem pasaulē, latino popzvaigzne Enrike Iglesiass, informēja koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš. Mūziķis Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma Sex and Love pasaules koncerttūres ietvaros. 

Enrikes Iglesiasa desmitais studijas albums Sex and Love tika izdots pavasarī un kļuva par trešo Iglesiasa ierakstu, kurš iekļuvis respektablajā Billboard Top 10. Trīs albumā iekļautie singli spāņu valodā Loco, El Perdedor un Bailando sasniedza pirmo pozīciju Billboard Hot Latin Songs topā. Albuma ierakstā piedalījušies arī tādi mākslinieki kā Dženifera Lopesa, Kailija Minoga un Pitbull.

Albuma jaunākais singls Bailando topa Billboard Hot Latin Songs pirmajā pozīcijā atrodas nu jau astoņas nedēļas pēc kārtas un nesen izdota arī dziesmas versija angļu valodā. Pats mūziķis atzīst, ka klips, kurā kubiešu flamenko dejotāji satiekas ar ielu dejotājiem, ir viens no mīļākajiem viņa karjerā. "Manuprāt, tajā redzama izcila horeogrāfija, dejotāji rāda patiešām augstāko klasi!" piebilst Iglesiass.

Karjeras laikā Enrikem Iglesiasam izdevies pārdot vairāk nekā 100 miljonus ierakstu visā pasaulē un tādējādi kļūt par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem spāņu dziedātājiem. Pieci viņa singli iekļuvuši Billboard Hot 100 topa pieciniekā, divi no tiem ierindojās pirmajā vietā. Enrikem pieder arī Billboard topa rekords - 25 viņa dziesmas spāņu valodā bijušas pirmajā vietā topa Hot Latin Tracks kategorijā.

Šī būs dziedātāja otrā uzstāšanās Rīgā, pirmais koncerts 2009. gadā tika izpārdots. 

Biļetes uz koncertu tiks laistas pārdošanā jau ceturtdien, 10.jūlijā, plkst. 10 www.ticketpro.lv un Ticketpro kasēs. 

Bet jau 9.jūlijā plkst. 10 Ticketpro interneta veikalā un arī Ticketpro kasēs tiks uzsākta ekskluzīva biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem. Biļešu cena - no 39 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja