Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Deviņdesmito gadu spožākās deju mūzikas zvaigznes uzstāsies Rīgā

Jau šī gada 21.novembrī plkst. 20:00 šova „Back to the 90ties!” ietvaros uz „Arēna Rīga” skatuves kāps spožu, pasaulslavenu deviņdesmito gadu zvaigžņu plejāde. Ar savu uzstāšanos Latvijas deviņdesmito gadu deju mūzikas fanus priecēs „Ace of Base”, „Dr. Alban”, „2 Unlimited”, „Culture Beat” un „Haddaway”.


Šova laikā klausītājiem klātiene būs iespēja dzirdēt ne vien deviņdesmito gadu deju mūzikas klasiskos mega hitus, bet arī augstākminēto muzikālo apvienību pašus jaunākos singlus un kompozīcijas. Šī Latvijas faniem ir unikāla iespēja atgriezties desmit gadu senā vēsturē un nostalģiski atminēties deviņdesmito gadu saldo romantiku un uz deju grīdas piedzīvoto.


Koncertšova „Back to the 90ties!” biļetes tirdzniecībā pieejamas jau no 16. jūnija visās Biļešu Serviss, ReklamMarket tirdzniecības vietās, kā arī Statoil degvielas uzpildes stacijās.

„Ace of Base”, „Dr. Alban”, „2 Unlimited”, „Culture Beat” un „Haddaway” pārstāv Eiropā deviņdesmitajos gados populāru deju mūzikas žanru Euro-dance, kas radies no House, Hip-Hop un Hi-NRG mūzikas stiliem. Šī mūzikas žanra raksturīgākās iezīmes ir deviņdesmitajos gados tik populārais sintezatora pavadījums, vienkārši piedziedājumi, lipīgas melodijas un izteikts ritms.


Grupa Ace of Base ir viena no planētas populārākajām muzikālajām apvienībām, kas komentārus neprasa. Šis grupai ir īpaši nozīmīgs gads, jo piedzīvotas izmaiņas grupas un tās menedžmenta sastāvā, turpinās darbs pie līdzšinējo mega hitu jaunu remiksu ierakstīšanas, kā arī faniem par prieku atklāta jauna, mūsdienīga mājaslapa. Bez tam „Ace of Base” šogad ir devušies pasaules tūrē, kuras ietvaros redzēsim viņus arī uz „Arēna Rīga” skatuves šovā „Back to the 90ties!”


Dr. Alban ir zviedru izcelsmes mūziķis un producents, kam šobrīd pieder arī savs ierakstu zīmols dr-records. Viņa izpildīto mūziku vislabāk raksturo eurodance, hip-hops un regejs ar deju mūzikas stila piejaukumu. Dr.Alban izdotais debijas albums „Hello Afrika” pārdots vairāk nekā miljons eksemplāros visā pasaulē. Pēdējais Dr.Alban izdotais albums ir 2007.gadā iznākušais „Back to Basics”. Savukārt jaunākais singls "I Love The 90`s" ir Dr.Alban un Haddawai kopdarbs, kas publiskai atskaņošanai nodots pavisam nesen.


Haddaway- savulaik īpaši populārs izpildītājs postpadomju valstīs, jo šī reģiona auditorijai viņa mūzika asociējās ar jauniegūto neatkarību. „What Is Love?” ir populārākais Haddaway hits, kas ir ne vien izmantots reklāmās,TV pārraidēs un seriālos, bet arī neskaitāmas reizes izdots dažādās remiksa versijās. Šogad klajā nācis jaunākais Haddaway albums „Crucified”, kur iekļautais singls „Follow me” izpildītāju atklāj pavisam jaunā gaismā- izrādās, aiz deju mūzikas ikonas slēpjas daudzpusīgs mūziķis.


2 Unlimited, beļģu producentu radītai muzikālai apvienībai, pieder kopā 16 topu hiti, tostarp "Get Ready For This", "Twilight Zone", "No Limit" un "Tribal Dance". Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 18 miljoni šīs grupas ierakstu. Savukārt pirms mazliet vairāk kā mēneša iznācis jaunais audio un video disku komplekts "GREATEST REMIX HITS" ar 2 Unlimited populārāko hitu remiksa versijām.


Visbeidzot Culture Beat - vācu euro-dance muzikāla apvienība - uz skatuves uznāca pavisam nejauši ar kompozīciju „Der Erdbeermund”, kas negaidīti kļuva par hitu visā Eiropā. Tomēr deviņdesmito gadu deju mūzikas fani grupu Culture Beat vairāk asociē ar vienu no pirmajiem grupas mega hitiem „Mr Vain”, kas 1993. gadā ieņēma mūzikas topu pirmās pozīcijas kopā 13 valstīs. Tālāk sekoja "Inside Out" (1995), "Metamorphosis" (1998), kā arī "Insanity" (2001). Savukārt šis gads grupai ir īpašs ar to, ka piecpadsmitajā grupas pastāvēšanas gadā klajā ir izlaists jauns singls- „Your love”.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja