Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Festivāls Summer Sound pārcelts uz 2021. gadu

Festivāls Summer Sound tiek pārcelts uz 2021. gada 23. un 24. jūliju, saglabājot visu līdz šim izziņoto programmu, informēja festivāla organizatori.

"Lai arī, kā jau daudzi, cerējām uz pozitīvāko iznākumu un to, ka desmitais festivāls Summer Sound šogad varēs norisināties kā ierasts, diemžēl mums ar smagu sirdi ir jāsaka, ka festivāls tiek pārcelts uz nākamā, 2021. gada, vasaru, jo nav nekā cita svarīgāka par visu mūsu līdzcilvēku drošību un veselību. Kopš pirmajām runām par iespējamo pasākumu norises aizliegumu šajā vasarā esam visu laiku paralēli strādājuši pie alternatīviem festivāla norises scenārijiem, lai vienotos par labākajiem risinājumiem ar māksliniekiem un festivāla atbalstītājiem, un varētu sniegt mūsu apmeklētājiem iespējami precīzāku un pilnīgāku informāciju par festivāla Summer Sound pārcelšanu uz nākamo gadu," komentē festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Patlaban visi šajā gadā apstiprinātie festivāla mākslinieki ir piekrituši uzstāties arī 2021. gada festivālā, tādējādi ļaujot pilnībā saglabāt festivāla mākslinieku programmu. Festivāla Summer Sound programmā ir izziņotas franču dīdžeja Kungs, DJ Regard, dīdžeju dueta Ofenbach, grupu Mumiy Troll, Musiqq, Jumprava, Singapūras Satīns, Astro’n’out, Dagamba, repera Gacho, mūziķa Ralfa Eilanda un citu mākslinieku uzstāšanās.

Visas iegādātās biļetes  ir derīgas un ar tām nav jāveic nekādas papildu darbības, lai varētu apmeklēt festivālu Summer Sound 2021. gada 23. un 24. jūlijā. Biļešu tirdzniecība summersound.lv mājaslapā turpinās uz 2021. gada festivālu. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja