Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Garāžu grupu konkursā uzvar Laime Pilnīga

2008. gada 18. jūnijā klubā Essential noslēdzās Coca Cola un MTV kopīgi rīkotais garāžu grupu konkurss „Soundwave". Finālā sacentās trīs pēc žūrijas un skatītāju viedokļa labākās grupas - ‘Coming Soon', ‘Laime Pilnīga' un ‘Age of Stones'. Par labākajiem trīs fināla grupu konkurencē tika atzīti „Laime Pilnīga".

Finālā sacentās trīs pēc žūrijas un skatītāju viedokļa labākās grupas - ‘Coming Soon', ‘Laime Pilnīga' un ‘Age of Stones'. Ar nelielu balsu pārsvaru par MTV un Coca Cola garāžu grupu konkursa „Soundwave" uzvarētājiem tika atzīta „Laime Pilnīga".

Uzvarētāji ‘Laime Pilnīga' konkursa fināla pasākumā pārsteidza ar savu instrumentāli profesionālo sniegumu, solista iespaidīgo balss tembru un lielo atbalstītāju skaitu. Ar savu uzvaru ‘Laime Pilnīga' ir ieguvuši iespēju ierakstīt augsta līmeņa videoklipu, kā arī uzstāšanos Coke Live Music festivālā Krakovā.

Konkurss tika oficiāli atklāts 2008. gada 9. aprīlī un tajā startēja 55 jauno grupu dziesmas. Konkursa ietvaros tika meklētas jaunas, vēl neatklātas vai nenovērtētas mūzikālās grupas no visām trim Baltijas valstīm. Konkursa atlase notika trīs kārtās. Pirmā kārta ilga līdz 5. maijam un tās laikā visiem piedalīties gribētājiem bija iespēja pieteikt savas dziesmas konkursam speciāli izveidotā mājas lapā www.soundwave.lv. Tālāk sekoja pusfināls un fināls, kuros labākās grupas tika izvērtētas pēc skatītāju un žūrijas balsojuma.

Žūrijas komisija sastāvēja no ierakstu kompāniju pārstāvjiem, sevi jau pierādījušiem mūziķiem - Māri Mihelsonu un Gustavo, mūzikas žurnālistiem - Sandri Vanzoviču, Kasparu Zaviļeiski un Uldi Rudaku, radio dīdžeja - Toma Grēviņa un diviem pārstāvjiem no MTV puses - Vidmantas Cepkauskas (MTV Baltija talantu aģents) un Žanetes Skarules (MTV vīdžejs).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja