Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Grupa Sub Scriptum izdod debijas albumu 21.gs. mode

Piektdien, 24. aprīlī, Madonas grupa Sub Scriptum YouTube servisā publicē debijas albuma 21. gs. mode digitālo versiju un karantīnas laika singla Kā mīlasstāstā video, informēja grupas pārstāvji.

"Albumā 21.gs. mode mēs atspoguļojam mūsdienu cilvēka moderno un ne vienmēr līdz galam saprasto domāšanas stilu. 21. gadsimts ir vienīgais laikmets, kad mums reizē ir atļauts viss un tajā pašā laikā nekas. Šis laiks ir virtuāls, fiziskas un ilglaicīgas lietas vairs nav modē, attiecības ir trauslas, politika, drēbes, lietas un domāšana - īstermiņa. Ironiski, ka arī albumu izdodam tikai virtuāli," tā par albumu saka grupas solists Kristers Rudzītis. "Man liekas interesanti, ka, salīdzinot ar citiem laikmetiem, 21. gadsimtam nav savas modes, proti, sava nospieduma un vēstures, ko tas varētu atstāt nākamajām paaudzēm - tāpēc katra dziesma albumā ir kā maza modīte, kuru mēs varam novērot sabiedrībā, sākot ar zaļi un atbildīgi domājošajiem līdz tiem, kuriem par visu ir galīgi "pajāt"!” piebilst mūziķis.

Reizē ar albumu tiek izdots karantīnas laika singls Kā mīlasstāstā un karaoke videoklips no jaunā albuma 21.gs. mode. Videoklips ir veidots karantīnas laikā no klausītāju un grupas dalībnieku iefilmētām versijām katram par savu mīlasstāstu laikā, kad mūsu brīvība ir ierobežota. Video veidojis grupas ģitārists Alvis Kozuls.

Albuma mūzikas un teksta autori ir Sub Scriptum un Kristers Rudzītis, izņemot dziesmu Muļķe sirds (Raimonds Pauls un Leons Briedis). Albumu producējis – Aleksandrs Burijs (Oleksandr Buryi, Ukraina; strādājis ar grupām Смысловые галлюцинации, Чичерина, Мураками) un Arnis Račinskis. Mikss – Arnis Račinskis, māsters - Lomiks. Ieraksts veikts Wolk Recording ierakstu studijā. Albuma vizuālā noformējuma autore - Ingūna Stroža. Izdevējs -  Pajāt Records.

Albumu var noklausīties YouTube.

Karantīna ir ieviesusi savas korekcijas arī mūzikas straumēšanas servisu ikdienā, tādēļ citos straumēšanas servisos (Spotify, iTunes, Deezer, Tidal) albums būs pieejams vēlāk.

 

 

 

Top komentāri

O!
O
Sūdu skripstiņas izdos jaunu albūmu! Sūdu pilna pasaule, bet mūzikas vairs nav...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja