Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Grupa “Anthrax” atceļ Eiropas turneju, Rīgā koncerts nenotiks

Pēc trīs atceltiem koncertiem Eiropā thrash-metal grupa "Anthrax" paziņojusi, ka Eiropas turneja pilnībā tiek atcelta, visticamāk, tas noticis mūziķu nesaskaņu dēļ. Līdz ar to atcelts 26.jūlijā plānotais "Anthrax" koncerts Rīgā, klubā "Melnā piektdiena". Nenotiks arī iepriekš plānotā Amerikas turneja kopā ar grupu "Slipknot".

Kā informē koncerta Rīgā organizatori "FBI", biļešu  īpašnieki varēs atgriezt biļetes un saņemt atpakaļ naudu jau no 23. jūlija Rīgā, Rīgas Kongresu namā, K. Valdemāra ielā 5 (darba laiks: darba dienās 10.00 – 19.00, sestdienās 10.00 – 19.00, svētdienās – slēgts).

Kā teikts grupas oficiālajā paziņojumā, "thrash metāla leģendas "Antrax" ar nožēlu atcēla pirmos trīs Eiropas turnejas koncertus vokālista Dana Nelsona slimības dēļ. Tagad atceļam arī pārējos koncertus, kas bija paredzēti no 22.līdz 30.jūlijam. Vienīgā "Anthrax" uzstāšanās būs 1.augustā Sonisphere festivālā, kas notiks Kenvortā, Anglijā, un kā vokālists piedalīsies grupas "labs draugs" Džons Bušs (kurš bija "Anthrax" vokālists no 1992.līdz 2004.gadam – Diena.lv).

"Anthrax" arī apstiprina, ka vokālists Dens Nelsons ir pametis grupu. Līdz ar šādu notikumu attīstību "Anthrax" plānotā ASV turneja kopā ar "Slipknot" tiek atcelta. "Anthrax" jau tagad apsver vairākas vokālista kandidatūras, un cer atsākt aktīvu koncertdarbību līdz šī gada beigām."

Tajā pašā laikā grupas "Anthrax" nu jau bijušais vokālists Dens Nelsons izplatījis sekojošu paziņojumu:
"Uzklausot jurista padomus, līdz šim es nekomentēju "Anthrax" iepriekšējās dienās izplatītās ziņas, taču tagad esmu nolēmis vērsties pie saviem lojālajiem faniem, lai ieviestu skaidrību.

Es nebiju saslimis, kā "Anthrax" ziņoja 17.jūlijā izplatītajā preses relīzē. Šis pārsteidzošais paziņojums mani ārkārtīgi sāpināja. Šis apgalvojums ir maldinājis fanus, manus draugus un ģimeni, kuri noticēja, ka esmu nopietni sasirdzis, lai arī tā nebija." D.Nelsons savā paziņojumā arī norāda, ka lēmumu atcelt turneju pieņēmuši pārējie grupas dalībnieki, jo viņš esot bijis gatavs "darīt savu darbu". Tāpat arī viņa izslēgšana no grupas notikusi, pašam Nelsonam to nezinot, līdz tika izplatīti publiski paziņojumi.

"Anthrax" menedžeris Aizvors Zivkovics paziņojis portālam www.blabbermouth.net, ka grupas topošā albuma "Worship Music" iznākšana no 23.oktobra pārcelta uz nenoteiktu laiku. Vēl neesot zināms, vai no jau gatavajiem ierakstiem tiks izdzēsta Dena Nelsona balss.

Kā savā blogā raksta viens no VH1 raidījuma "That Metal Show" veidotājiem Edijs Tranks, Dena Nelsona "izsviešana" no "Anthrax" nav bijis pārsteigums ikvienam, kas iepriekš sekojuši pēdējo nedēļu notikumiem - Nelsonam un grupai nav izveidojusies tā būtiskā "savstarpējā ķīmija" ne uz skatuves, ne arī ārpus tās. Līdzīgus secinājumus varēja izdarīt arī pēc Diena.lv intervijas ar "Anthrax" bundzinieku Čārliju Benanti pagājušonedēļ, 15.jūlijā - uz jautājumu, kā viņš vērtē Denu Nelsonu, jo līdz šim nācies sastrādāties arī ar citiem vokālistiem, Benante kategoriski norādīja: "Nelsons nav labāks kā iepriekšējie!" un, lūgts aprakstīt sadarbību, vien piebilda - "viņam ir laba balss".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Informācija par biļešu apmaiņu pret naudu

Biļešu  īpašnieki varēs atgriezt biļetes un saņemt atpakaļ naudu jau no 23. jūlija Rīgā, Rīgas Kongresu namā, K. Valdemāra ielā 5 (darba laiks: darba dienās 10.00 – 19.00, sestdienās 10.00 – 19.00, svētdienās – slēgts).

Visiem, kas nevar ierasties biļešu uzpirkšanas vietā, Rīgas Kongresu namā, nauda tiek atgriezta pārskaitījuma veidā, aizpildot pieteikuma veidlapu (šeit). Aizpildīto veidlapu var sūtīt elektroniski uz [email protected] vai pa pastu – SIA "BIĻEŠU SERVISS", Dzirnavu ielā 60-4, Rīgā, LV-1050, sūtījumam pievienojot iegādātās biļetes.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet pa SIA "BIĻEŠU SERVISS" informatīvo tālruni 67105220 vai rakstiet uz elektroniskā pasta adresi: [email protected].

Biļešu uzpirkšana turpināsies vienu mēnesi – līdz pat šī gada 23. augustam.

Koncertaģentūra "FBI" un grupa "Anthrax" atvainojas visiem biļešu īpašniekiem par sagādātajām neērtībām, kas radās 26. jūlijā Rīgā nenotikušā koncerta dēļ.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja