Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grupas Ewert and The Two Dragons albums izdots ASV

Latvijas mūzikas apgāda I Love You Records izdotais igauņu grupas Ewert and The Two Dragons albums Good Man Down oficiāli nācis klajā Amerikas Savienotajās Valstīs, pavēstīja I Love You Records pārstāve Dace Volfa.

ASV ansambli pārstāv mūzikas izdevniecība Sire Records, kas ir daļa no Warner Music Group koncerna.

No 25. jūnija amerikāņu klausītājiem albums ir pieejams digitālā formātā, bet no 13. augusta arī tā fiziskās kopijas varēs iegādāties Savienoto Valstu mūzikas ierakstu veikalos.

Sākotnēji Ewert and The Two Dragons albums Good Man Down nāca klajā 2011. gadā Latvijas mūzikas apgādā I Love You Records. Tas tika nominēts piecās kategorijās tā gada Igaunijas mūzikas ierakstu balvām un uzvarēja visās piecās (Labākā grupa, Labākais video, Gada dziesma, Labākais roka albums un Gada albums).

Divu gadu laikā Good Man Down ir kļuvis par komerciāli veiksmīgāko albumu Igaunijas mūzikas ierakstu vēsturē. Albums ir izdots arī Francijā, Spānijā, Itālijā, Portugālē, Nīderlandē, Beļģijā, Zviedrijā, Somijā, Luksemburgā un Monako.

2012. gadā Ewert and The Two Dragons koncerti lielākajos Eiropas un Ziemeļamerikas mūzikas festivālos piesaistīja izdevniecības Sire Records uzmanību. Šī 1966. gadā dibinātā izdevniecība savulaik atklāja klausītājiem Ramones un Talking Heads, uzsāka Madonnas karjeru, iepazīstināja ASV mūzikas fanus ar britu grupām Depeche Mode un The Cure. Pašlaik Sire Records mākslinieku sarakstā ir Regīna Spektore, Tegan and Sara, Delta Rae un citi veiksmīgi mūziķi.

Lai veicinātu Good Man Down albuma popularitāti Ziemeļamerikā, Ewert and The Two Dragons no 4. septembra līdz 12. oktobrim dosies turnejā un sniegs 28 koncertus ASV un Kanādā.

Sire Records un Ewert and The Two Dragons jau ir noslēguši vienošanos, ka grupas nākamais albums tiks izdots šajā ASV mūzikas apgādā. Darbs pie jaunā albuma sāksies augustā un to producēs Raiens Hedloks, kura vadībā tika ierakstīts amerikāņu grupas The Lumineers 2012. gada debijas albums, kas izpelnījies pasaules mūzikas preses atzinību un daudzās valstīs ieguvis zelta un platīna albuma statusu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja