Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jau nākamnedēļ Rīgā uzstāsies Muse

Ar līdz šim tehniski un mākslinieciski iespaidīgāko koncertu jau nākamajā trešdienā, 12. jūnijā, Arēnā Rīga uzstāsies godalgotā grupa Muse.

Neona roboti, akrobāti izolācijas tērpos un 23. gadsimta policisti. Muse vienmēr ir pārbaudījuši labas gaumes robežas, taču Simulation Theory koncertturnejas šovi ir jau nākamā līmeņa trakums, īpaši grupai, kas pati atzinusi, ka ir beidzot "aizgājuši par tālu". Šovs drīzāk rada Holivudas kases grāvēja stilā veidotu teatrālu mūzikas piedzīvojumu, ko nevar pielīdzināt parastam koncertam. Kā jau ziņots, koncerta īpašais viesis Rīgas šovam būs aktieris Kīfers Sazerlends.

Muse koncerti jau izsenis tiek atzīmēti starp labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, saņemot labākās koncertgrupas balvas, un pēc nupat aizvadītā 1. jūnija koncerta Londonas piepildītajā stadionā mūzikas kritiķi (NME, The Guardian u.c) neskopojas ar uzslavām un atzīmē, ka Muse ir pārspējuši paši sevi. Tas esot bijis "galvu reibinošs rokmūzikas šovs mašīnu laikmetam".

Ikdienā var gadīties aizmirst, cik daudzus klasiskus un iemīļotus skaņdarbus Muse mums ir snieguši, taču grupa par sevi pārliecinoši atgādina arī Simulation Theory koncertos, kur tiek atskaņotas arī tādas dziesmas kā Bliss, HysteriaMadness, Time Is Running Out un Starlight, demonstrējot to roka varenību, kas grupu padarījusi par Queen troņmantniekiem.

Pēdējās biļetes uz Muse koncertu Arēnā Rīga 12. jūnijā var iegādāties Biļešu serviss kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja