Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Lielajā ģildē skanēs ģitārmūzikas un tango koncerts

Svētdien, 8. martā, Lielajā ģildē plkst. 18 ar īpašu Vidusjūras ģitārmūzikas un tango koncertprogrammu uzstāsies muzikālā projekta Musique de la Riviera dalībnieki, informēja koncerta organizatori.

Starptautiskā projekta Musique de la Riviera kodolu veido grupas Los Pulidos mūziķi. Los Pulidos izpilda pasaulē populārus hitus ne tikai angļu un spāņu valodā, bet arī oriģinālkompozīcijas franču un itāļu mēlē.

Projekta vokālists un īpašas zemi brutālās balss īpašnieks ir mūziķis, vairāku starptautisku godalgu laureāts, Francijas komponistu savienības biedrs Marčello Repčs (Marchello Repchs). Musique de la Riviera dalībnieki ir sadarbojušies ar franču akordeonistu Rišāru Galjāno, džeza ērģelnieku Džimiju Smitu, blūzmeni Džefu Māršalu, Ike Tērneru un pat ar vācu elektroniskās mūzikas kulta grupu Kraftwerk. Grupa ieguvusi arī Grand Prix Nicas un Nioras džeza festivālos.

Savulaik projekta Musique de la Riviera dalībnieki ir pievērsušies čigānu un krievu romancēm, aranžējot tās ar zināmu humora piedevu. Šī programma ar lieliem panākumiem debitēja World Music festivālā Aviņonā, Francijā, kopā ar čigānu teātra Romen dalībniekiem iegūstot Nacionālā džeza festivāla Grand Prix.

Patlaban ansambļa dalībnieki spēlē un komponē elektroakustisko ģitārmūziku, izpildot dziesmas septiņās, galvenokārt vidusjūras reģiona, valodās. Koncertā būs iespējams noklausīties balādes Les feuilles mortes, Tu vuo' fa l'Americano, Corazon Espinado, Besame mucho, Cammina cammina, Comme d’habitude (my Way) un daudzas citas romantiskas kompozīcijas.

Biļetes Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja