Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mainīts Hania Rani koncerta norises laiks

Koncertzāle Latvija informē, ka 30. jūlijā plānotais poļu pianistes Hania Rani koncerts tiek pārcelts un notiks 1. augustā plkst. 17 un 21.

Ņemot vērā joprojām spēkā esošos kultūras pasākumu apmeklējuma ierobežojumus, kā arī iepriekšpārdošanā iegādāto biļešu apjomu, 1. augustā apmeklētājiem tiks piedāvāti divi poļu pianistes koncerti. Līdz 9. jūlijam biļešu īpašniekiem ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko koncerta norises laiku. Par izvēli nepieciešams informēt rakstiski – [email protected], obligāti minot iegādātās biļetes numuru un norādot kontaktinformāciju. Pēc 9. jūlija atlikušo biļešu tirdzniecība Biļešu paradīze tīklā tiks atjaunota.

Sākotnēji poļu pianistes un mūzikas autores Hania Rani koncerts uz Dāvida Kļaviņa speciāli koncertzālei Latvija radītajām klavierēm 470i tika plānots jau pavasarī. Sākoties krīzes situācijai valstī un pasaulē kopumā, mākslinieces uzstāšanās tika pārcelta.

Hania Rani jeb Hanna Marija Raniševska (Hanna Maria Raniszewska) ir pianiste, komponiste un mūziķe, kura par mājām joprojām sauc Varšavu, taču lielāko daļu sava laika pavada Berlīnē. Lai arī mākslinieces debijas albums Esja dienasgaismu ieraudzīja vien 2019. gada pavasarī, Hania Rani jau ir kļuvusi par vienu no pazīstamākajām savas paaudzes mūziķēm-autorēm. Viņa pārstāv to pēdējās desmitgades pianistu un komponistu saimi, kurā mirdz Nils Frāms (Nils Frahm), Makss Rihters (Max Richter), Hauschka un citi laikmetīgās autormūzikas mākslinieki.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja