Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Master Musicians of Bukkake koncerts notiks Nabaklab

4.maija vakarā Ģertrūdes ielas teātrī paredzētais grupas “Master Musicians of Bukkake” koncerts pārcelts uz kluba “Nabaklab” telpām, visas iepriekš iegādātās biļetes uz šo pasākumu ir derīgas. Kā norādīja kluba pārstāvis Edgars Āboliņš, koncerta vieta mainīta pēc pašu mūziķu vēlēšanās. Koncerts sāksies plkst.

21, biļetes pie kluba ieejas iespējams iegādāties par tādu pašu cenu, par kādu tās bija pieejamas iepriekšpārdošanā – Ls 10.Kā Diena.lv jau vēstīja iepriekš, grupā “Master Musicians of Bukkake” spēlē mūziķi no pazīstamām apvienībām– “Sunn O)))”, “Earth”, “Grails”, “Asva”, “The Accüsed”, “Six Organs Of Admittance” un citām.Pirms diviem gadiem “Master Musicians Of Bukkake” aizsāka konceptuālo Ziemeļrietumu triloģiju, kurā līdz šim izdoti pirmie divi sējumi – ieraksti “Totem One” un “Totem Two”. “Noskaņa un raisītās asociācijas šajos ierakstos klejo kaut kur starp atsaucēm uz Rietumkrasta Nāves kulta maldiem, ārpus izplatījuma gamelānu, debesu tuksnešu rokmūziku, ārpus rāmjiem izgājušām krišnaītu kolektīvajām meditācijām un vēl tālāk. Iespējams, tālāk pat par transu, kurā ieved tūkstošiem gadu senās sūfiju mūzikas kolektīvs “Master Musicians Of Jajouka no Marokas,”  apgalvoja koncerta organizatori SKYR, kas nupat koncerta plānošanu nodevuši “Nabaklab” pārstāvju rokās.Savukārt pārējās "Nabaklab" zālēs no plkst.21:30 notiks Latvijas neatkarīgo mūziķu albuma “Strāvoklis” prezentācijas ballīte, uz kuru ieeja būs bez maksas, atgādināja E.Āboliņš.  Andra Indāna jeb Andžoņa idejiski iedvesmotā dziesmu albuma ar Raiņa tekstiem kompozīcijas izskanēs brīvdabas koncertā 4.maijā Esplanādē no plkst.19, koncertā uzstāsies “Hospitāļu iela”, “Bērnības Milicija”, “Ēnu kaleidoskops”, “Inokentijs Mārpls”, “STandART”, “Gaujarts”, “Gas of Latvia”, “Soundarcade”, “HMP?”, “$KODEK & TVMASKAVA”, “Nepilngadīgā Anna”, “Židrūns”, kā arī solo mākslinieki Imants Daksis un Jēkabs Nīmanis. .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja